Oturulduğu için işten kovulmak normal mi?

Çalışma hayatına hoş geldin. Öncelikle olay eğer böyleyse evet yaptıkları tamamen haksızlık. Ama ülkede işler böyle işliyor. Ben bilemem ama belki de sırf kovulman için bilerek oturtturdu seni.
Sadece orası değil gittiğin her yerde bu şekilde saçmalıklarla karşılaşacaksın. Biraz fazla para kazanmak için senin üstünden yapmayacakları şey kalmayacak. Yine aynı şekilde eğer sevmezler ise istifa etmen için yapmayacakları şey kalmayacak. Bunlara karşı hazırlıklı ol hakkını kimseye yedirme.

Otel müdürü google haritalardan yaptığım yorum yüzünden bana dava acacagini söylemiş, hiç bir hakaret felan içermiyor saygı çerçevesi içinde direkt doğruları söyledim. Aksine onun yaptığı suç.

Son düzenleme:
Açamaz öyle bir dünya yok. Yorum yazmak en doğal hakkın başına geleni doğru şekilde yazdıysan sıkıntı yok.

Ayrıyeten oturduğumda müdür benim yanıma bile gelip konuşmadı, fotoğrafımı çekmiş direkt.
Fotoğrafını çekmesi hiç etik değil, yanına gelip konuşmalıydı.

Boş ver takılma önüne bak. Bu ülke uzun süredir böyle insanlarla dolu. Tek haksızlığa uğrayan sen değilsin.

Bu mantıkla hiçbir şeyi değiştiremezsin işte başımıza ne geliyorsa senin gibiler yüzünden geliyor.

Bu mantıkla hiçbir şeyi değiştiremezsin işte başımıza ne geliyorsa senin gibiler yüzünden geliyor.
Arkadaşın hangi lafı yanlış? doğru söylüyor zaten. Sen tek başına bir şeyi değiştireceğine inanıyorsan hayal kurmaya devam et.

Yanımda duran herkes için çok teşekkür ediyorum, eğer dava açılma durumu olursa yapılan şeyin (fotoğraf çekme olayının)
  • 6698 sayılı kişisel verilerin korunması Kanunu'na (KVKK),
  • iş kanunu'na ve.
  • Türk ceza Kanunu'nun 134. maddesine aykırıdır.
    Şeklinde bende şikayetçi olacağım. Benim hedefim DHMİ gibi yüksek statüye sahip bir kamu kurumu. Bu iş yerine ehliyet paramı çıkarmak için girdim fakat böyle bir aşağılanmaya maruz kalınca gerçekten sinirlerim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…