S subay24 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 25 22 Aralık 2020 #1 Merhaba, oturum açmaya çalışırken böyle link açıldı. Biraz eski olduğu için şüphelendim. Sizce sorun var mı? Devam etmeliyim mi? Sign in - Google Accounts lütfen yardıma ihtiyacım var? Dosya Ekleri InkedEkran görüntüsü 2020-12-22 194401_LI.jpg 75,8 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Merhaba, oturum açmaya çalışırken böyle link açıldı. Biraz eski olduğu için şüphelendim. Sizce sorun var mı? Devam etmeliyim mi? Sign in - Google Accounts lütfen yardıma ihtiyacım var?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 22 Aralık 2020 #2 Baştaki "accounts.google.com" Google Hesaplar'a yönlendiriyor, güvenilir.. Eskiden kastınız nedir?
S subay24 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 25 22 Aralık 2020 #3 Ali Pınar dedi: Baştaki "accounts.google.com" Google Hesaplar'a yönlendiriyor, güvenilir.. Eskiden kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... görünüm eski
Ali Pınar dedi: Baştaki "accounts.google.com" Google Hesaplar'a yönlendiriyor, güvenilir.. Eskiden kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... görünüm eski
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 22 Aralık 2020 #4 subay24 dedi: Görünüm eski. Genişletmek için tıkla... Bende gayet yeni gözüküyor. Başka tarayıcıda denediniz mi?
subay24 dedi: Görünüm eski. Genişletmek için tıkla... Bende gayet yeni gözüküyor. Başka tarayıcıda denediniz mi?
S subay24 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 25 22 Aralık 2020 #5 Ali Pınar dedi: Bende gayet yeni gözüküyor. Başka tarayıcıda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... farklı tarayıcada farklı göründü crome de farklı görünüyor ve link baya uzun. vpn kullanıyorum farlı vpn sunucusunu bağlandım ondan dolayı olabilirmi. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2020-12-22 212000.png 10,8 KB · Görüntüleme: 48
Ali Pınar dedi: Bende gayet yeni gözüküyor. Başka tarayıcıda denediniz mi? Genişletmek için tıkla... farklı tarayıcada farklı göründü crome de farklı görünüyor ve link baya uzun. vpn kullanıyorum farlı vpn sunucusunu bağlandım ondan dolayı olabilirmi.
Assembly Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #6 subay24 dedi: farklı tarayıcada farklı göründü crome de farklı görünüyor ve link baya uzun. vpn kullanıyorum farlı vpn sunucusunu bağlandım ondan dolayı olabilirmi. Genişletmek için tıkla... sitenin linki orjinal google sunucusu, yani güvenilir. Evet sormasının sebebi vpn ile ip değişikliğidir.
subay24 dedi: farklı tarayıcada farklı göründü crome de farklı görünüyor ve link baya uzun. vpn kullanıyorum farlı vpn sunucusunu bağlandım ondan dolayı olabilirmi. Genişletmek için tıkla... sitenin linki orjinal google sunucusu, yani güvenilir. Evet sormasının sebebi vpn ile ip değişikliğidir.
S subay24 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 25 23 Aralık 2020 #7 Assembly dedi: sitenin linki orjinal google sunucusu, yani güvenilir. Evet sormasının sebebi vpn ile ip değişikliğidir. Genişletmek için tıkla... tşkler
Assembly dedi: sitenin linki orjinal google sunucusu, yani güvenilir. Evet sormasının sebebi vpn ile ip değişikliğidir. Genişletmek için tıkla... tşkler