Oturum Açılmıyor

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Geçen gün pc mi açtım, oturumuma girdim ve windows NT şeklinde açıldı masaüstü. Hayırdır deyip yeniden başlat dedim ve bu sefer "Kullanıcı Profili Hizmeti oturum açamadı. Kullanıcı profili yüklenemiyor" yazısı çıktı ve oturum bi daha açılmadı. Bu olaydan iki gün önce tam sistem taraması yaptım ve temiz çıktı (norton internet security 2010). Ayrıca herhangi bir darbe yada tozlanma yok. Babamın oturumundan girdim. Sistem geri yüklemeyi yapayım diye düşündüm ama kendi oturumum yönetici olduğu için yönetici parolası istiyor her win. güvenlik duvarında. Komik olan ben oturumuma hiç parola koymadım. Şimdi sorularım şunlar:
1-Bu parola hangi parola?
2-Kendi oturumuma nasıl kavuşabilirim?
3-Bilgisayarım marka ve yanında verdikleri Ürün Kurtarma Diski ne işe yarıyor?
4-Format atarsam işletim sistemini yeniden yüklemem gerekir mi?
Acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler...

Kurtarma diskiyle sistemi kurtarabilirsin. Ama verilerime ulaşmak istiyorum dersen de Konppix’i bi CD’ye yazıp sistemi bu CD’den aç. Ya da sabit diski söküp masaüstü PC’ye takıp da verilerine erişebilirsin. O parola, parola korumalı paylaşımı kapamadığın için geliyor.

Uyarı! Bu konu 15 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı