K Kaan Tetik Hectopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2019 #1 Arkadaslar PC'yi aciyorum oturum acma kismina kadar normal aciliyor fakat sonra goruntu anlik gidip geliyor, arada renk kayıyor. HDMI kablosu çalışıyor, monitörde de sıkıntı yok, problem ne olabilir? Ariza videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2019
Arkadaslar PC'yi aciyorum oturum acma kismina kadar normal aciliyor fakat sonra goruntu anlik gidip geliyor, arada renk kayıyor. HDMI kablosu çalışıyor, monitörde de sıkıntı yok, problem ne olabilir? Ariza videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 10 Şubat 2019 #2 Sorun işletim sisteminde gibi.