SadeceUmut0405 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 Evet arkadaşlar aldığım hata bu çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi 1.5 haftadır böyle.
Çözüm UmutMelihAkyol 1 Mayıs 2025 @SadeceUmut0405, üyelik bulunuyor mu? Bulunmuyorsa ücretsiz üyeliğe geçmeye çalışın. Bende de aynı hatayı verdiğinde 1 haftalık ücretsiz aboneliği aktifleştirince bu hata gitmişti. Hesabınızda hiçbir üyelik olmadığı için bu hatayı veriyor. Üyelik satın aldığınızda veya ücretsiz planı aktifleştirdiğinizde sorun çözülecektir.
@SadeceUmut0405, üyelik bulunuyor mu? Bulunmuyorsa ücretsiz üyeliğe geçmeye çalışın. Bende de aynı hatayı verdiğinde 1 haftalık ücretsiz aboneliği aktifleştirince bu hata gitmişti. Hesabınızda hiçbir üyelik olmadığı için bu hatayı veriyor. Üyelik satın aldığınızda veya ücretsiz planı aktifleştirdiğinizde sorun çözülecektir.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.215 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #2 @SadeceUmut0405, üyelik bulunuyor mu? Bulunmuyorsa ücretsiz üyeliğe geçmeye çalışın. Bende de aynı hatayı verdiğinde 1 haftalık ücretsiz aboneliği aktifleştirince bu hata gitmişti. Hesabınızda hiçbir üyelik olmadığı için bu hatayı veriyor. Üyelik satın aldığınızda veya ücretsiz planı aktifleştirdiğinizde sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi Çözüm
@SadeceUmut0405, üyelik bulunuyor mu? Bulunmuyorsa ücretsiz üyeliğe geçmeye çalışın. Bende de aynı hatayı verdiğinde 1 haftalık ücretsiz aboneliği aktifleştirince bu hata gitmişti. Hesabınızda hiçbir üyelik olmadığı için bu hatayı veriyor. Üyelik satın aldığınızda veya ücretsiz planı aktifleştirdiğinizde sorun çözülecektir.
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 754 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 Çözüldü: GFN "oturum açma işlemi başarısız" hatası GFN'e iriş yaparken bu hatayı alıyorum girmiyor nasıl çözerim? Hesabımı doğru girdiğimden eminim. www.technopat.net Hocam buna bakın. Bir de GeForce NOW kara listede ise modem üzerinde onu kontrol edin. Artı 0 Eksi
Çözüldü: GFN "oturum açma işlemi başarısız" hatası GFN'e iriş yaparken bu hatayı alıyorum girmiyor nasıl çözerim? Hesabımı doğru girdiğimden eminim. www.technopat.net Hocam buna bakın. Bir de GeForce NOW kara listede ise modem üzerinde onu kontrol edin.
KS KS SadeceUmut0405 Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 71 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #4 UmutMelihAkyol dedi: @SadeceUmut0405, üyelik bulunuyor mu? Bulunmuyorsa ücretsiz üyeliğe geçmeye çalışın. Bende de aynı hatayı verdiğinde 1 haftalık ücretsiz aboneliği aktifleştirince bu hata gitmişti. Hesabınızda hiçbir üyelik olmadığı için bu hatayı veriyor. Üyelik satın aldığınızda veya ücretsiz planı aktifleştirdiğinizde sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim adaş bende hesaba girse üyelik alacaktım teknik hata var sanıyordum. Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol dedi: @SadeceUmut0405, üyelik bulunuyor mu? Bulunmuyorsa ücretsiz üyeliğe geçmeye çalışın. Bende de aynı hatayı verdiğinde 1 haftalık ücretsiz aboneliği aktifleştirince bu hata gitmişti. Hesabınızda hiçbir üyelik olmadığı için bu hatayı veriyor. Üyelik satın aldığınızda veya ücretsiz planı aktifleştirdiğinizde sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim adaş bende hesaba girse üyelik alacaktım teknik hata var sanıyordum.