Emre1919 Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Bilgisayarımda bir sorun yoktu. Kapattım sonra sabah açtım hata vermeye başladı. Bilgisayarı sifirlayamiyorum. Sifirlarsam tüm bilgilerim gidecek. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
Bilgisayarımda bir sorun yoktu. Kapattım sonra sabah açtım hata vermeye başladı. Bilgisayarı sifirlayamiyorum. Sifirlarsam tüm bilgilerim gidecek. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
H Hilal Selimli Decapat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 Çöze bildinmi vende aynı hatayı yaşıyorum
Emre1919 Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #3 Hilal Selimli dedi: Çöze bildinmi vende aynı hatayı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Hayir çözemedim arıyorum da çözümünü bulamiyorum
Hilal Selimli dedi: Çöze bildinmi vende aynı hatayı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Hayir çözemedim arıyorum da çözümünü bulamiyorum
Emre1919 Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #4 Hilal Selimli dedi: Çöze bildinmi vende aynı hatayı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Buldunmu çözümünü
Hilal Selimli dedi: Çöze bildinmi vende aynı hatayı yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Buldunmu çözümünü
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.191 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 9 Ekim 2024 #5 Çözebildiniz mi?
Emre1919 Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #6 XanthiN dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Malesef çözemedim her yere baktım da çözümü göstermiyor
XanthiN dedi: Çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Malesef çözemedim her yere baktım da çözümü göstermiyor
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.191 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 13 Ekim 2024 #7 Emre1919 dedi: Malesef çözemedim her yere baktım da çözümü göstermiyor Genişletmek için tıkla... Şu tip CMD'den kod yazılarak yapılan çözümler var fakat bende işe yaramadı (logonUI'i bulamadı). Bir kurulum USB'si hazırlayıp temiz format attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emre1919 dedi: Malesef çözemedim her yere baktım da çözümü göstermiyor Genişletmek için tıkla... Şu tip CMD'den kod yazılarak yapılan çözümler var fakat bende işe yaramadı (logonUI'i bulamadı). Bir kurulum USB'si hazırlayıp temiz format attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et