MustafaCem Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Windows parolamı değiştirmek için ayarlardan oturum açma seçeneklerine basıyorum fakat donup kalıyor ve o ayar açılmıyor. 'SFC /scannow' yaptım fakat olmadı. Yardım eder misiniz? Düzenleme: Sorunu çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Windows parolamı değiştirmek için ayarlardan oturum açma seçeneklerine basıyorum fakat donup kalıyor ve o ayar açılmıyor. 'SFC /scannow' yaptım fakat olmadı. Yardım eder misiniz? Düzenleme: Sorunu çözdüm.
MustafaCem Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... 1-2 dakika donuk şekilde bekleyince açıldı. (sistem hızlı sadece o ayar bu kadar geç açıldı)
Moderasyon Ekibi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... 1-2 dakika donuk şekilde bekleyince açıldı. (sistem hızlı sadece o ayar bu kadar geç açıldı)
S Sisyphos69 Decapat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #4 Aynı sorun bende de var. Ben de yaklaşık 10 dk bekledim fakat açılmadı. 'SFC /scannow' yaptım bir şey değişmedi.
Aynı sorun bende de var. Ben de yaklaşık 10 dk bekledim fakat açılmadı. 'SFC /scannow' yaptım bir şey değişmedi.
MustafaCem Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #5 Sisyphos69 dedi: Aynı sorun bende de var. Ben de yaklaşık 10 dk bekledim fakat açılmadı. 'SFC /scannow' yaptım bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz bekleyin benim çözümüm beklemek oldu.
Sisyphos69 dedi: Aynı sorun bende de var. Ben de yaklaşık 10 dk bekledim fakat açılmadı. 'SFC /scannow' yaptım bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz bekleyin benim çözümüm beklemek oldu.
S Sisyphos69 Decapat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #6 MustafaCem dedi: Hocam biraz bekleyin benim çözümüm beklemek oldu. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 saat bekledim sonuç yok.
MustafaCem dedi: Hocam biraz bekleyin benim çözümüm beklemek oldu. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 saat bekledim sonuç yok.
MustafaCem Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #7 Sisyphos69 dedi: Yaklaşık 2 saat bekledim sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız peki halledebildiniz mi?
Sisyphos69 dedi: Yaklaşık 2 saat bekledim sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız peki halledebildiniz mi?
S Sisyphos69 Decapat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #8 MustafaCem dedi: Ne yaptınız peki halledebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sorun devam ediyor.
MustafaCem dedi: Ne yaptınız peki halledebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sorun devam ediyor.
mesutc4 Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #9 Sisyphos69 dedi: Hayır, sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Halledebildiniz mi?