Ouitlier güvenilir midir?

mamibaba31

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şöyle bir şey görüyorum sürekli olarak fotoğrafını ekleyeceğim. Bunların dolandırıcı olma ihtimali nedir? Bana hiç gerçekçi gelmiyor ama ikide bir karşıma çıkıp çıkıp duruyor geçen de bir arkadaşım konuşurken böyle bir iş yaparak para kazanildigini söylemişti. Sonradan reklam daha çok ilgimi çekti. İşin içinde ne var öğrenmek istedim. Bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250210_220221_Instagram.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 34
Muhtemelen yalan ya da çok ciddi yetenek arıyorlar. Bir zamanlar transcription işleri vardı ses dosyalarını gerçek kişiler metne döküyordu ama bir kaç kez kelimeyi yanlış duydun mu sistemden kovulan insanlar oluyordu ona benzettim.

Bana da çok dolandırıcı gibi geldi hocam valla bu kadar parayı böyle hemen bence vermezler

Bana da çok dolandırıcı gibi geldi hocam valla bu kadar parayı böyle hemen bence vermezler
Sizin arkadaş muhtemelen Fiverr gibi yerlerden bahsediyor olabilir. Bir yeteneğiniz varsa orayı inceleyin. İşte orası gerçek bir sistem.

Sizin arkadaş muhtemelen Fiverr gibi yerlerden bahsediyor olabilir. Bir yeteneğiniz varsa orayı inceleyin. İşte orası gerçek bir sistem.
Evet hocam öyle bir yerdi bende bir bakayım oraya teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…