S samet yigit12 Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #1 Yeni format atmistim Driver Booster açtım oradan onboard karti gunceledim ekran cozunurlugu degisti, duzeltmemizi ister misiniz dedi evet dedim oyle kaldi. F8 basamda safemod acilmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
Yeni format atmistim Driver Booster açtım oradan onboard karti gunceledim ekran cozunurlugu degisti, duzeltmemizi ister misiniz dedi evet dedim oyle kaldi. F8 basamda safemod acilmiyor.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #2 BIOS'ta mı çıkıyor? Yoksa masaüstünde mi? Masaüstünde ise çözünürlüğünüzü monitörun çözünürlüğü yapın.
BIOS'ta mı çıkıyor? Yoksa masaüstünde mi? Masaüstünde ise çözünürlüğünüzü monitörun çözünürlüğü yapın.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #3 Ekran siyah mı kaldı? Ben kullanınca öyle bir sorunla karşılaşmadım.
S samet yigit12 Femtopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #4 Coeus dedi: Ekran siyah mı kaldı? Ben kullanınca öyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Ekran siyah windows acik arkada sesi geliyor out of range yaziyor
Coeus dedi: Ekran siyah mı kaldı? Ben kullanınca öyle bir sorunla karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Ekran siyah windows acik arkada sesi geliyor out of range yaziyor
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Ekim 2020 #5 samet yigit12 dedi: Ekran siyah windows acik arkada sesi geliyor out of range yaziyor Genişletmek için tıkla... Tekrar başlat.
samet yigit12 dedi: Ekran siyah windows acik arkada sesi geliyor out of range yaziyor Genişletmek için tıkla... Tekrar başlat.
Light Yagami Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 492 Çözümler 3 16 Ekim 2020 #6 Driver Booster gibi programları önermiyorum. DDU ile driver'ı kaldırıp Google'dan sürücünün resmi sitesine girerek güncelleyin. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
Driver Booster gibi programları önermiyorum. DDU ile driver'ı kaldırıp Google'dan sürücünün resmi sitesine girerek güncelleyin. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal