Outdoor basket ayakkabısı önerisi

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller, okul içinde de oynasam parke değil beton zemin olduğu için outdoor alacağım hatta sürekli değiştirmemek adına dışarıda bile 1 gün giymem gerekebilir ayakkabıyı. Para konusunda sorun yok, yeter ki yastıklama ve hafiflik iyi olsun.

Butce tam olarak nedir? Fazlasiyla guzel ayakkabi var sonucta. Ucuk kacik fiyatlar olabiliyor.
Bu iki modeli onerebilirim.

Yurt dışında yaşadığım için net bir fiyat veremiyorum ama Türkiye açısından 5bin TL civarında oluyor sanırsam.

Ayrıyeten belirtmem lazım düz tabanda ayağı yorma vs ihtimali olur mu çok oynamasam da en az 1, 2saati buluyor oynamam.

Two WYX V4'te duz tabanlilarin sorun yasadigini gormedim hocam. Onerebilecegim bir model.
Anta Kai 1 Team de onerebilirim. Bu model de disarisi icin iyi diye biliyorum. Inceleme siteleri yeteri kadar dayanikli demis.

Teşekkürler peki bu dame 8 ve westbrookun olması gerek WoW serisi ayakkabılar var bunları Reddit'te bayağı önerildiğini gördüm, fiyat olarak da nispeten ucuz bunlara göre onları önerir misiniz?

@VahitGuetta WoW, Dwayne Wade'in hocam. Dame 8 hakkinda fazla bilgim yok. Tabanin bir sure sonra sorun yapacagini demisler. WoW tarafina gidecekseniz All City 12/13 gayet iyi modeller. WoW 11 vs. fazlasiyla guzel olsa da disariya dayanmaz. Genis ayaklar icin All City 13 daha iyi diyebilirim.

Anladım ustam teşekkürler. Biraz planda değişiklik oldu üniversitede ülke değişikliğine gideceğim bir daha o yüzden yanımda çok bir şey taşıyamayacağım ilk etapta belki de basit bir spor ayakkabı alırım basketbolda rahat olacak ama bunlara da bakacağım.

Hocam bir daha yazıyorum bu anta ve way of wade en çok tutulduğunu gördüm dışsaha için. Şu anda nispeten ucuza indirimde anta kai 1 Team buldum ancak Reddit gibi yerlerde 1, 2tane forumda içsaha için olduğunu duydum. Sence bu kai 1 teami alınır mı?

Mümkünse 1 veya olursa 2 yıl götürsün zaten sürekli oynamayacağım ve zeminde tam beton değil üstünde kaygan bir örtü var gibi.

Son düzenleme:
@VahitGuetta Hocam simdi tekrar baktim evet bircok kisi onerse de onermeyenler de var. Ben zorunluluktan KD16 ile beton zeminde oynamistim 1 sene sonunda yanlari acilmaya basladi. Taban ve ayakkabinin disi ayrilmaya basladi yani. Muhtemelen 1 sene sonra Kai 1 de yipranmaya baslayacak. Bence riske atmak yerine All City 12/13 modellerinden birini almak daha iyi olur

Öylesine baktığım SuperStep'te uygun fiyata düşünce dikkatimi çekti. WoW iyi ama en yakın Almanya'ya geliyor orada da tanıdığım yok maalesef GT cut academy veya NB two wyx v5'ten birisini seçeceğim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…