Yavuzcan Hectopat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2015 #1 Merhaba, direk konuya gireceğim. 35 dönümlük bir arazimiz var. Bunun üstünde 3 tane konut var. Bu arazinin her yerinde Wireless çekmesini istiyorum. Buna uygun outdoor modellerini ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2015
Merhaba, direk konuya gireceğim. 35 dönümlük bir arazimiz var. Bunun üstünde 3 tane konut var. Bu arazinin her yerinde Wireless çekmesini istiyorum. Buna uygun outdoor modellerini ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
@GoldenParsTR Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2015 #2 www.tp-link.com.tr: 54Mbps Kablosuz Dış Mekan Access Point TL-WA5210G - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz Bu üründen çok kullandık. Gayet güçlü bir şekilde sinyal yayıyor. Yaklaşık 3 4 km uzaklıktan sinyallari gözükebiliyor.
www.tp-link.com.tr: 54Mbps Kablosuz Dış Mekan Access Point TL-WA5210G - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz Bu üründen çok kullandık. Gayet güçlü bir şekilde sinyal yayıyor. Yaklaşık 3 4 km uzaklıktan sinyallari gözükebiliyor.