Outemu Switch 2 farklı klavye arasındaki fark nedir?

Bütçe
600-700

wyusuf58w

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Forumda daha önce konu açmıştım bana Redragon K582 surara modeli önerildi. Bu klavyede Outemu red Switch varmış bugün klavye araştırırken fark ettim örneğin Gamepower Warlock klavye de de Outemu red Switch var bu iki klavye arasında kalite ve ömür açısından bir fark var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Switch kalitesinin yanı sıra malzeme kalitesi farkı oluyor malzemeler arası. Ben gamepower saber kullanıyorum 3 senedir herhangi bir problem yaşamadım ama memnunum. Outemu red switch gene.

@Mert Ayıboğan neden beğenmedim attığınızı açıklar mısınız acaba?

Redragon surara yı alacaktım fakat zam geldi fiyatı 1000tl oldu bu yüzden şuan bütçemi aşıyor. Daha ucuz klavyelere bakınca da gamepower gibi markalar çıkıyor bunlarda forumda hiç tavsiye edilmiyor. Benimde kafama takılan redragonda outemu gamepowerde outemu arasındaki fark ne onu merak ediyordum.

Gamenote klavye çıktı birde content blue switch yazıyordu o nasıldır ?

Outemu Switch'lerin de aynı diğer teknolojik ürünler gibi modelleri var. Örnek verilmek gerekirse: Outemu MX, Outemu gaote, Outemu alps.

Şu anda gördüğünüz daha ucuz olan Outemu anahtarlı klavyelerde Outemu MX bulunuyor.
Redragon, gibi markalarda ise Outemu gaote Switch'ler bulunuyor.

Outemu MX:

Outemu gaote:

Bu Switch'leri ayırt etmenin en kolay yolu görüntüleridir çünkü ilk aşamada hissiyatları arasında çok fark yoktur.

Ancak zaman ilerledikçe aradaki farklar MX anahtarlarda biraz daha ortaya çıkar. Tuş basmama, çift basma gibi. Bu kronik denebilecek sorunlar yüzünden Outemu MX Switch bulunan klavyeler genellikle önerilmiyor.

Outemu gaote anahtarlar da sanıldığı kadar masum değil, onlarda da stem rattle ve yay sesi gibi hoş olmayan sıkıntılar var. Yine de MX anahtarlardan daha sorunsuzlar.

Uzun ömürlü olsun yay sesi sorun değil fakat şuan redragon surara bütçemi son gelen zamla aştı yerine ne önerirsiniz

Uzun ömürlü olsun yay sesi sorun değil fakat şuan redragon surara bütçemi son gelen zamla aştı yerine ne önerirsiniz

Üstte bahsettiğiniz klavye KB857L büyük ihtimal. Tercih edilmemeli. Calypso'da da Outemu Gaote switch'ler bulunuyor. Gamepower'ın nadir düzgün ürünlerinden biri. K565R-1'e kıyasla dandik bir bilek desteği var.

evet 857l den bahsediyordum. verdiğiniz linklere baktım fakat onlarında türkçe harfleri yok sanırım bu benim için büyük sorun olur. taksitle almaya karar verdim yine 1000tl yi aşmayacak şekilde. redragonlar yine ucuz sanırım k552 ve k582 arasında kaldım k552 nin ışıkları kontrol edilemiyormuş sanırım k582de program desteği varmış o yüzden k582yi düşünüyorum tekrardan.

Şu anki fiyatını hak etmiyorlar. Üstte bıraktığımı tercih edin. Çok daha iyi bir seçim. Yurtdışı sıkıntı değilse tabii. Eğer yurtdışı alamam derseniz ikinci el sitelerinde satılan Durgod K320'lere bakın. Kapalı kutu bulabilirsiniz kolayca. K320'lerde Cherry MX, BW-KB2'de Gaote switch'ler bulunuyor. Türkçe harfler bulunmasa da bilgisayarda Türkçe Q olması yeterli Türkçe yazabilmek için. Onlar sadece baskı. Yani pek de büyük bir eksi değil. Alışmak da 3 günü bulur maksimum. K320'ye alternatif olarak Mizar MZ60, HK Gaming GK61 de alınabilir. Bu klavyelerin ederinden ucuza satılma nedeni fiyat hatası olduğunda stoklayan arkadaşlar.

Yurtdışı sorun olur elimde hiç klavye yok ödünç klavye aldım arkadaşımdan piranha klavye ara ara gidip geliyor takılı olduğu usb portu garip şeyler yapmaya başladı bilgisayarda hergün lazım. İkinci ellerde garantisi olmadığı için pek sıcak bakmıyorum ve ikinci ellerin büyük kısmında taksit imkanı yok. %60 klavye de istemiyorum TKL olursa iyi olur. Bunları da sadece k552 karşılıyor sanırım onda da rainbow aydınlatma var.

Durgod K320'ye bakın. Para toplayabilirseniz sorun yaşayacağınız bir klavye değil zaten. Cherry MX switch'ler kullanılmış dediğim gibi. Kapalı kutu olarak ilanlar bulunuyor. Bu K552'de sorun yaşama olasılığınız kıyasla çok daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…