Outemu Switch 2 farklı klavye arasındaki fark nedir?

Bütçe
600-700
Maalesef o kadar nakit veremem klavyeye şuan. Bu k552yi alsam bozuldukça internetten switch alıp değiştirsem olur mu uyar mı örneğin bu link
link outemu mx switch klavyede gaote var farkındayım fakat uyar mı veya bu link
cherry switch bunlardan alsam uyar mı yanında zaten birkaç tane yedek çıkıyormuş yorumlarda öyle gördüm onlar beni bir süre götürür sonradan zaten fiyatları ucuz bunlardan alıp taksam özellikle cherry olan uyar mı en sorunsuz switch diye biliyorum

veya bu link

Cherry ve Gateron Switch'ler Outemu PCB'lere olmaz. Ayaklarını modlamanız gerekir ki çok zor, uğraştırıcı, iğrenç bir şey. Cherry Switch'ler de sanılanın aksine piyasadaki en iyi Switch'ler değil. Türkiye'de Switch bulmak da oldukça zor ve pahalı. İçinden çıkan yedek Switch'ler zaten uzunca bir süre yetecektir. Herhangi bir Switch bozulduğu zaman ise herhangi bir Outemu Switch, veya Outemu tipi bacaklı Switch ile değiştirebilirsiniz. Linkteki Outemu MX de sıkıntısız şekilde olacaktır.

Outemu bacaklı Switch'lere uygun fiyatlı örnekler: Akko CS, Ajazz diced fruit serisi.

Calypso'nunkiler Outemu Gaote değil. Optik switchti ama markasını hatırlamıyorum.

Calypso da her Gamepower klavye gibi sorunlu. Content Optik diye hatırlıyorum ben de. Redragon bir klavye tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…