Outemu Switch nasıldır?

Bütçe
600

Bu klavyede Outemu gaote ( yani [+] switchler) var. Klavye hakkında incelemem yukarıda. Switch'ler fena değil, yay sesi biraz var. Klavyeyi neredeyse bir yıldır kullanıyorum. Şu anda tek bir tuşla çift tıklama oldu. Ancak o da geçti, şu anda çift tıklamıyor. (nasıl oldu bilmiyorum.) Gaote Switch'ler çok sorun çıkaran Switch'ler değil. Günlük kullanım ve oyun için yeterli. Ancak Custom klavyelerdeki ses ve hissiyatı bu Switch'ler ile alamazsınız. A113 yani bullet Switch'ler bu klavyede yok. Yedek Switch'ler çıkıyor, Switch'ler bozulduğunda hotswap bir klavye olduğundan lehimle uğraşmadan sadece Switch'i içinden çıkan Switch çıkarıcı ile çekip değiştirebiliyorsunuz. 5 saniye falan sürüyor.

Hocam dustproof olan tarzını nereden alabilirim? Bulamadım da tam olarak.

Hocam + ve [+] switcleri arasındaki genel fark nedir?

Hocam sanırım siz bayağı bilgilisiniz bu konuda, İyzico indirimi ile 1300 liraya ulugamesten E-YOOSO Z-82 klavyesi alınır mı? Çok büyük bir beklentim yok 5-6 sene idare etsin yeter.

Hocam sanırım siz bayağı bilgilisiniz bu konuda, İyzico indirimi ile 1300 liraya ulugamesten E-YOOSO Z-82 klavyesi alınır mı? Çok büyük bir beklentim yok 5-6 sene idare etsin yeter.

Yok hocam estağfurullah. Forumu bırakalı bir hayli zaman oldu o yüzden güncel piyasayı çok bilmiyorum, yanlış bir bilgi vermek istemem. O nedenle yardımcı olamayacağım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…