Named Game of the Year 2019 by Giant Bomb, Polygon, Eurogamer, and The Guardian, Outer Wilds is a critically-acclaimed and award-winning open world mystery about a solar system trapped in an endless time loop.
İyi oyun, istek listemde duruyor. Keşke 40 TL iken alsaydım diyorum arada bir. Neyse daha da çıkmaz fiyatı artık, para denkleşirse alınabilir. İstesek de istemesek de bu fiyatlar normalleşiyor artık.
İyi oyun, istek listemde duruyor. Keşke 40 TL iken alsaydım diyorum arada bir. Neyse daha da çıkmaz fiyatı artık, para denkleşirse alınabilir. İstesek de istemesek de bu fiyatlar normalleşiyor artık.
Merhaba oyunu satın almadıysanız size bir tavsiye vereyim. Xbox Game Pass üyeliği satın alırsanız( almanız iyi olur zamlanacak diyorlar) hem 1 ay herhangi bir oyun oynayabilirsiniz hem de outer wilds şu anda indirimde 42.75 TL'ye alabilirsiniz. Daha da uyguna almak isterseniz Google Play'dan Nays isimli bir uygulama(İş Bankası'na ait bir uygulama yani güvenilir) yı indirip sanal kart oluşturup ve kampanyalardan oyun alışverişlerinden %20'sini geri alabilirsiniz. İyi oyunlar.