Outlast 0xc00007b Hatası

EmirFatih

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar oyunu dün Steam'dan satın aldım bugün kurdum ve açtığımda bu hatayı aldım. DLL dosyaları hakkında bir bilgim olmadığı için pek kurcalamak istemedim.
Log file:Logfile.PML dosyasını indir - download Drive'den yüklemeyi bilmediğim için Dosya. TC'den yükledim umarım sorun olmaz.

Dün geceden beri çözüm arıyorum hem Türkçe hem İngilizce kaynaklardan herkes farklı bir şey söylüyor. Oyuna silip baştan kurup sorunu çözende var çözemeyende.

O dediğin yeniden kurma olayı korsan oyunlarda olur sadece. Defender bir dosyayı virüs sanıp siliyordur muhtemelen. Orijinal oyunun açılmama sebebi yüklediğin kaynağın redistleri yükleyememiş olması olabilir. Bu hata sadece DLL eksikliğinden olur ve gerekli redist sürümlerini yüklediğinde düzelir.

Hocam gerekli redist dosyaları söylersen hatamı belki çözebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

hocam gerekli redist dosyaları söylersen hatamı belki çözebilirim

ApRa atmış zaten. Önerim hepsini x64 ve x86 şeklinde kurman. Böylece hiçbir oyunda böyle bir sorunu bir daha yaşamazsın.

Hocam maalesef çözülmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığınız işlem aynı. Gidip DLL indirip Windows klasörünün içine atmıyorsunuz. Sadece gerekli olan yazılımı tespit edip onu yüklüyorsunuz.

Hocam dll dosyalarını karıştırmak istemiyorum daha önce denedim pc bozulmuştu format atmak zorunda kalmıştım.

Dediğim gibi yap sen. Yüksek ihtimal çözülecektir. Elle dll dosyaları değiştirmek zararlıdır zaten. Redistler olmayan veya hatalı dll dosyalarını düzeltirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…