Outlast 0xc00007b Hatası

EmirFatih

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar oyunu dün Steam'dan satın aldım bugün kurdum ve açtığımda bu hatayı aldım. DLL dosyaları hakkında bir bilgim olmadığı için pek kurcalamak istemedim.
Log file:Logfile.PML dosyasını indir - download Drive'den yüklemeyi bilmediğim için Dosya. TC'den yükledim umarım sorun olmaz.

Oyunum orijinal. Haklısın DLL dosyaları ile uğraştım zaten ama çözüme yine de ulaşamadım daha da beter ettim hatta format atmak zorunda kaldım .

Oyunum orijinal. Haklısın DLL dosyaları ile uğraştım zaten ama çözüme yine de ulaşamadım daha da beter ettim hatta format atmak zorunda kaldım .

Benim de bir kaç sene önce öyleydi. Anlamazdım hiç böyle şeylerden indirip oynardım sadece. Hiçbir oyunu oynayamayınca zor yoldan öğrendim

Benim de birkaç sene önce öyleydi. Anlamazdım hiç böyle şeylerden indirip oynardım sadece. Hiçbir oyunu oynayamayınca zor yoldan öğrendim .
[/QU

Yazdığım mesajdan dolayı yanlış bilgilendirme aldım . Olsun yanlış ise doğrusunu öğreneceğiz artık. Sorun hala çözülmezse bende konu açacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…