Dün indirimde görünce Outlast2'yi aldim ama sonrasinda 1'in de indirimde olduğunu gördüm. Aralarında bağlantı var mı? İlk 2'yi oynasam olur mu yoksa 1'i almam mı lazım? Ona göre 1'i alacağım.
Teknik olarak pek de bir bağlantı yok DLC saymazsak 1'de giriyorsun gazatecisin araştırma yapmak için sonra kaçmaya çalışıyorsun akıl hastanesinden. 2'de karını kurtarmaya çalışıyorsun vs
Hiçbir bağlantı yok. Tamamen farklı yerlerde farklı kişilerde farklı zamanlarda geçiyor. Karakterler bile aynı değil. Kısaca önce Outlast 2'yi oynayabilirsiniz.
Hiçbir bağlantı yok. Tamamen farklı yerlerde farklı kişilerde farklı zamanlarda geçiyor. Karakterler bile aynı değil. Kısaca önce Outlast 2'yi oynayabilirsiniz.
1.oyunla alakalı küçük easter egg'ler bulunması hikayelerin bağlantılı olduğu anlamına gelmiyor. Hikayeler birbirine bağlantılı falan değil. Dediğim gibi karakterler de aynı değil, geçen zaman da aynı değil, farklı konular ele alınıyor.
1.oyunla alakalı küçük easter Egg'ler bulunması hikayelerin bağlantılı olduğu anlamına gelmiyor. Hikayeler birbirine bağlantılı falan değil. Dediğim gibi karakterler de aynı değil, geçen zaman da aynı değil, farklı konular ele alınıyor.
Hocam tam konuyu yazmak istemiyorum spoiler olmasın diye ama emin olun bağlantılı YouTube'dan izleyebilirsiniz bayağı bir bilgi lazım benim 1000+ saatden fazla gameplay im var oyunun ortalarında bağlantılı olduğu çok anlaşılıyor geçiş sahnelerinde.