Speedrun'cılar bende dahil maksimum 55-60 dakika arası bitiriyor konu siz olunca hocam ve tırsarak oynadığınız için açıkçası 6-8 saate biter gibi duruyor bu arada Allah'tan bu serinin trials oyununu oynamıyorsunuz herhalde kalp krizinden giderdiniz ben trialste 70 seviyeyim oyundaki her yeri noktasına kadar biliyorum ama hala korkuyorum öyle söyleyeyim eğer Outlast 1 bittikten sonra oynamak isterseniz yüreğiniz yetebilirse kesinlikle oynamalısınız bu arada Outlast 1 bittikten sonra Whistleblower oynamanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü hikayeyi bağdaştırıyor ayrıca favori karakteriniz bence Outlast 1'de
trager olacak gibime geliyor hocam Chris Walker ayısından pek haz etmiyorsunuzdur orası kesin diye düşünüyorum
3-4 saatte bitirmek istiyorsan erkek gibi oynaman lazım oyunu çok cesurca ve akıllıca hareket etmen lazım gerçi yapay zekası o kadar iyi değil oyunun biraz akıllı oynasan 2-3 saate bile bitebilir.
Outlast 2 oynanmasını tavsiye etmiyorum hocam çöp bir oyun kendisi ama 2023 yılında çıkardıkları benim de kapalı beta aşamasında davet alarak katıldığım Outlast Trials oyunu bence aşırı kaliteli tabiri caiz ise altına ettiren cinsten olmuş sıkıntılı bir oyun bir bakımdanda aslında çok fazla vahşet var ilk oyundakinden mesela testere ile 2 deneğin karnını kesip içine ufak torba içinde madde koymak gibi gibi ve Outlast Trials'ı bence en gerici yapan özelliği ve korkutucu özelliği devler ve diğer varyantlar.