Outlast 1 kaç saatte biter?

Dostlar bugün Outlast 1 oynamaya başladım, çok korkutmuyor ama aşırı derece geriyor fakat o gerilim bile bana yetiyor, bırakayım diyorum ama bırakamıyorum da. 2 saat oldu, kaç saatte biter bu oyun?

Hocam oyunun ilk 1-2 saatini ürkekçe oynamazsanız geri kalan kısmıyla 4-5 saatte biter ben malum normalde speedrun yapanların 10 dakika da bitirdiği yere 1 saatte gelmiştim sonrasında açılmıştım 5-6 saatte bitirdim.

Dostlar bugün Outlast 1 oynamaya başladım, çok korkutmuyor ama aşırı derece geriyor fakat o gerilim bile bana yetiyor, bırakayım diyorum ama bırakamıyorum da. 2 saat oldu, kaç saatte biter bu oyun?

Ezberindeyse oyun yani daha önce videolarını izlediysen çok kısa sürede bitirirsin. Ben Outlast 1 ve ondan sonra da birkaç gün sonra Whistleblower bitirdim. Ezberimde oldukları için inanılmaz korkmadım sadece jumpscarelarda biraz korkmuştum.

Yok hocam hiç haz etmiyorum arkadaştan Trager'ı daha görmedim sanırım.
Bakalım hocam, taksit taksit bitireceğiz artık.
Serinin diğer oyunlarına bakmam gibi geliyor hocam, belli olmaz tabi Outlast 1'i bitirince bakarız artık duruma göre.

Valla çok korkmuyorum hocam ama gerilim duygusunu iliklerime kadar hissediyorum. Teşekkür ederim yanıt için.

Yok hocam, hiç izlemedim Outlast videosu.

Arkadaşlar bugün bitirdim, 4.5 saat sürdü, sürdü de sonunu hiç böyle beklemiyordum ya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…