Outlast 1 mi Outlast 2 mi?

cheworter

Hectopat
Daha fazla  
Outlast 1'i mi yoksa 2'yi mi önerirsiniz?

1. oyunu oynayıp 2'yi oynamasam hikayeden fazla bir şey kaçırır mıyım?
Bildiğim kadarıyla 2'nin hikayesi çok kötü.

Herkes 1 der Steamde'de öyle ancak bana göre 2, çünkü ilk oyun çok basit bir oyundu bana göre bütün karakterler birbirinin aynı herkesin tipi aynı ve çok basit sadece koşarak hiç bir şey yapamıyorlar size bitirirsiniz hiçbir şey yapmayın sadece koşun bitiyor. Outlast 2'de bu kadar basit değil ve daha korku yüklü, ilk oyunda korku unsuru pek yoktu 2. oyun korku dolu ve sadece koşamıyorsunuz, çünkü yorulma özelliği var. Sadece ilk oyun daha anlaşılır akıcı bir oyundu, ikinci oyunda karmaşık yollar ama net 2 bana güvenin .

Not: 2'nin hikayesi bence çöp değil daha anlamlı bir hikayesi var çok derin bayağı bir araştırmak gerekiyor sadece, özellikle okul bölümleri gerçekten felaket korkunç bir oyun. ilk oyun çok ucuz basit.

Hikayesini anlarsın direk. 2. oyun tarih olarak 1.oyundan daha önce diye biliyorum.
Bir şey daha soracağım Outlast 1 Steam yorumlarına baktım da psikolojim bozuldu diyen var o kadar korkunç mu?
Hiç korku oyunu oynamadım başlangıç böyle fazla mı abartılı olur?
Bir şey daha soracağım Outlast 1 Steam yorumlarına baktım da psikolojim bozuldu diyen var o kadar korkunç mu?
Hiç korku oyunu oynamadım başlangıç böyle fazla mı abartılı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…