Outlast 1'de kamera nasıl geri alınır?

784386

Centipat
Kamera düştü yere. Nightvision kullanıyordum. O kamera oyuna beni bağlayan şeylerdendi... Onu nasıl alırım?

Oyunu bir süre karanlık oynamak zorundasınız sonrasında bir odaya girince kameranızı geri alıyorsunuz oyun belirli hikayeye göre ilerliyor ekstra bir özellik yok işleyişte kamera geri alınıyor bir süre karanlik devam edeceksiniz.

Geri giderek almayı denedim aldım. Karanlığa gerek kalmadı.

Kamera düştü yere. Nightvision kullanıyordum. O kamera oyuna beni bağlayan şeylerdendi... Onu nasıl alırım?

Orası oyunun bir parçası geri almak için devam etmeniz gerek hiçbir şey görmüyorsanız parlaklığı açın.

Ha siz baya baştasınız. İlerleyen zamanlarda bir kez daha düşecek onu geri gidemiyorsunuz mecbur ilerleyeceksiniz.

Ha siz bayağı baştasınız. İlerleyen zamanlarda bir kez daha düşecek onu geri gidemiyorsunuz mecbur ilerleyeceksiniz.

Yanlış anladınız. Kamera araya kaçtığı zaman onu aldım banyo gibi bir yerden giderek. Şu an Peder Martin'i 3. katta arıyorum. Dinlenme odasındaki anahtarı almam lazım.

Oyun kamerasız daha büyük heyecan veriyor. Çoğu yeri görerek oynamak heyecanı azaltıyor açıkçası bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…