Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 Merhabalar. Sıkıntıdan ne oynayacağımı bilmiyorum. Biraz korkarım ama sizce Outlast oynamalı mıyım? Aranızda bitiren varsa tavsiye verebilir mi?
Merhabalar. Sıkıntıdan ne oynayacağımı bilmiyorum. Biraz korkarım ama sizce Outlast oynamalı mıyım? Aranızda bitiren varsa tavsiye verebilir mi?
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 13 Mart 2021 #2 Öneririm oyun baya güzel. Oyunu 10 kere bitirdim sorun varsa sorabilirsin.
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 13 Mart 2021 #3 Dyflinn dedi: Merhabalar. Sıkıntıdan ne oynayacağımı bilmiyorum. Biraz korkarım ama sizce Outlast oynamalı mıyım? Aranızda bitiren varsa tavsiye verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bir oyundur.
Dyflinn dedi: Merhabalar. Sıkıntıdan ne oynayacağımı bilmiyorum. Biraz korkarım ama sizce Outlast oynamalı mıyım? Aranızda bitiren varsa tavsiye verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel bir oyundur.
V viperx Picopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 442 Çözümler 2 13 Mart 2021 #4 Yani fena değildir Outlast. Tavsiyem özellikle 2.oyun.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #5 Graiden dedi: Öneririm oyun baya güzel. Oyunu 10 kere bitirdim sorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1. Resident Evil gibi eşya toplama, kapıyı açmak için herhangi bir eşyaya ihtiyaç var mı? 2. Tahmini kaç saatte biter?
Graiden dedi: Öneririm oyun baya güzel. Oyunu 10 kere bitirdim sorun varsa sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... 1. Resident Evil gibi eşya toplama, kapıyı açmak için herhangi bir eşyaya ihtiyaç var mı? 2. Tahmini kaç saatte biter?
Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 698 Çözümler 3 13 Mart 2021 #6 Dyflinn dedi: Merhabalar. Sıkıntıdan ne oynayacağımı bilmiyorum. Biraz korkarım ama sizce Outlast oynamalı mıyım? Aranızda bitiren varsa tavsiye verebilir mi? Genişletmek için tıkla... İlk oyunu güzel tavsiye ederim.
Dyflinn dedi: Merhabalar. Sıkıntıdan ne oynayacağımı bilmiyorum. Biraz korkarım ama sizce Outlast oynamalı mıyım? Aranızda bitiren varsa tavsiye verebilir mi? Genişletmek için tıkla... İlk oyunu güzel tavsiye ederim.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 13 Mart 2021 #7 viperx dedi: Yani fena değildir Outlast. Tavsiyem özellikle 2.oyun. Genişletmek için tıkla... İkinci oyun bence birinci oyundan kötü. Atmosfer çok basık ve sadece kaçıyoruz.
viperx dedi: Yani fena değildir Outlast. Tavsiyem özellikle 2.oyun. Genişletmek için tıkla... İkinci oyun bence birinci oyundan kötü. Atmosfer çok basık ve sadece kaçıyoruz.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 13 Mart 2021 #8 Dyflinn dedi: 1. Resident Evil gibi eşya toplama, kapıyı açmak için herhangi bir eşyaya ihtiyaç var mı? 2. Tahmini kaç saatte biter? Genişletmek için tıkla... Eşya toplama yok sadece hikaye gereği kapı için anahtar ararsın,(genelde 2-3dk bulursun.) pil var ama bulursun. Ben 2 saat bitiririm ama ilk seferde 10-12 saat sürer.
Dyflinn dedi: 1. Resident Evil gibi eşya toplama, kapıyı açmak için herhangi bir eşyaya ihtiyaç var mı? 2. Tahmini kaç saatte biter? Genişletmek için tıkla... Eşya toplama yok sadece hikaye gereği kapı için anahtar ararsın,(genelde 2-3dk bulursun.) pil var ama bulursun. Ben 2 saat bitiririm ama ilk seferde 10-12 saat sürer.
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 13 Mart 2021 #9 IDenizI dedi: İkinci oyun bence birinci oyundan kötü. Atmosfer çok basık ve sadece kaçıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bence de.
IDenizI dedi: İkinci oyun bence birinci oyundan kötü. Atmosfer çok basık ve sadece kaçıyoruz. Genişletmek için tıkla... Bence de.
Haley Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 169 Çözümler 1 Yer Stardew Vadisi/Pelikan Kasabası/Ferngill Republic 13 Mart 2021 #10 Bende oynamayı düşünüyorum da oyunda jumpscare yok değil mi ? Eğer varsa oynamam.