Outlast speedrun

KaanVC

Decapat
Daha fazla  
Outlastta speedrun yapıyorum ve merak ettiğim birşey var doğrusunu yanlışını bilmiyorum, eskiden yapılan bir speedrunda biri bunny yapıyordu bende izleyip yaptım fakat biryerde duyduğum kadarıylada outlastta bunny yapmak yasakmış doğrusu nedir aydınlatabilirmisiniz.

Yasak değil belirli kategoriler var bug kullanarak yapılanlar, kullanmadan yapılanlar Tayfun Erkanın videolarını izle anlayarak yaparsın.

Hocam bende outlasta speedrunerim ve sadece su kısmında bunny yapmak serbest diğer yerlerde yaparsanız kabul edilmez. Bu arada rekorunuz kaç? Bu dediğim glitchless için.

Bunny yapmak yasak değil.
Tayfun erkan diye bir YouTuber var onun speedrun videolarını izleyebilirsin.
Oyunun ilk bahçe kısmında çalılardan dışarı atlarsanız glichless speedrunda yasak o hareket.

Hocam bende outlasta speedrunerim ve sadece su kısmında bunny yapmak serbest diğer yerlerde yaparsanız kabul edilmez. Bu arada rekorunuz kaç? Bu dediğim glitchless için.
Hocam şuanda kendimi alıştırmak için bi süre kayıt almadan yapıyorum detaylarını öğrenmek için ama 53:27 en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…