Outlast Trials alınır mı?

349155

Hectopat
Arkadaşlar oyunu aldım introsunda elim ayağım dolaşsa da Dead by Daylight havası aldım biraz. Sizce nasıl bir oyun? İade etmeyi düşünüyorum. Fikrimi değiştirebilecek bir şeyler var mı oyuna dair?

Oyun bence güzel arkadaşlarla oynanabilicek en iyi korku oyunu diyebilirim

Fiyatına göre çok iyi ve Outlast korkusunu hem co-op'a hemde daha gelişmiş mekaniklere taşıyor.

Oyun bence güzel arkadaşlarla oynanabilicek en iyi korku oyunu diyebilirim
Ya 1-2 Oynarken ellerim titriyordu psikolojik olarak, başka insanların olduğu bir korku oyunu beni çok germedi açıkcası. Bende mi sorun var acaba?

Fiyatına göre çok iyi ve Outlast korkusunu hem co-op'a hemde daha gelişmiş mekaniklere taşıyor.
Sanırsam daha erken erişimdeydi değil mi? Daha özellik eklenir mi sizce? Yeni karakterler olsun, lobi özellikleri ve mapler olsun...

Tabii ki eklenicek.

Aldım ve iade ettim bana sıkıcı geldi o sebeple tavsiye etmiyorum aynı görevin daha zorunu yapmak ilgini çekiyorsa alabilirsin.

Aldım ve iade ettim bana sıkıcı geldi o sebeple tavsiye etmiyorum aynı görevin daha zorunu yapmak ilgini çekiyorsa alabilirsin.
Hocam oyuna daha 5'den fazla yeni düşman bölümleri geliceği yapımcılar tarafından doğrulandı. Dediğiniz biraz ön yargı olmuş sanki.

Arkadaş varsa daha iyi olabilecek bir oyun. Arkadaşla girip korkmak istiyorsanız Demonologist daha iyi tabi. Ben de almayı düşünüyordum hitap etmediği için almadım, size hitap ediyorsa ne âlâ.

Hocam oyuna daha 5'ten fazla yeni düşman bölümleri geliceği yapımcılar tarafından doğrulandı. Dediğiniz biraz ön yargı olmuş sanki.

Hikaye anlatımı olsun daha sonra.
oyunun başında polis karakolunda arkaya geçip daha sonra sandalyeye bağlı adamı ittirmek için yanına gelmek bana göre sıkıcı tek başına oynanacak oyun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…