P Prantys Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 PS4'üm var orada Outlast Trials almak istiyorum ve bilgisayarımda da almak istiyorum babamla birlikte oynayabilir miyiz acaba yoksa oynanmıyor mu?
PS4'üm var orada Outlast Trials almak istiyorum ve bilgisayarımda da almak istiyorum babamla birlikte oynayabilir miyiz acaba yoksa oynanmıyor mu?
Hamzqpolat Centipat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 Prantys dedi: PS4'üm var orada Outlast Trials almak istiyorum ve bilgisayarımda da almak istiyorum babamla birlikte oynayabilir miyiz acaba yoksa oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor diye biliyorum istiyorsan deneyelim oynuyorum outlasi bitirdim oyunu.
Prantys dedi: PS4'üm var orada Outlast Trials almak istiyorum ve bilgisayarımda da almak istiyorum babamla birlikte oynayabilir miyiz acaba yoksa oynanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor diye biliyorum istiyorsan deneyelim oynuyorum outlasi bitirdim oyunu.