XXBABAPRO Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #1 Merhaba. Outlast Trials aldım Epic Games'ten, arkadaşımla oyun girecektim mikrofonum çalışmıyor. Valorant'ta CS2 de her yerde çalışıyor Outlast çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2025
Merhaba. Outlast Trials aldım Epic Games'ten, arkadaşımla oyun girecektim mikrofonum çalışmıyor. Valorant'ta CS2 de her yerde çalışıyor Outlast çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
T teknoadamm Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 321 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #2 Ayrıyeten ses kalitesi düşüyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS XXBABAPRO Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #3 teknoadamm dedi: Ayrıyeten ses kalitesi düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok sadece mikrofon çalışmıyor dün bilgisayarı 5-6 kez yeniden başlattım öyle çalıştı kafası göre çalışıyor sorun ne sizce. Artı 0 Eksi
teknoadamm dedi: Ayrıyeten ses kalitesi düşüyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok sadece mikrofon çalışmıyor dün bilgisayarı 5-6 kez yeniden başlattım öyle çalıştı kafası göre çalışıyor sorun ne sizce.