Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.846 Çözümler 16 20 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar oyunum orijinal. Oyun çevirinin yamasını kurdum, oyuna giremiyorum, direkt atıyor bunun sebebi nedir?
Arkadaşlar oyunum orijinal. Oyun çevirinin yamasını kurdum, oyuna giremiyorum, direkt atıyor bunun sebebi nedir?
Çözüm K K KaanSRZ 20 Haziran 2020 Perceival dedi: Konuyu okumadığınız nereden belli, oyunum orijinal dedim zaten. 1 İçin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şu videoyu dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Perceival dedi: Konuyu okumadığınız nereden belli, oyunum orijinal dedim zaten. 1 İçin. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şu videoyu dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mamre Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 20 Mart 2021 #11 PatatesEmre dedi: Link bozulmuş sorun nasıl çözülüyor söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü hocam siz? Artı 0 Eksi
PatatesEmre dedi: Link bozulmuş sorun nasıl çözülüyor söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü hocam siz?