Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 8 Ekim 2023 #1 Outlast %100 Türkçe Yama v3.0 [Whistleblower DLC içerir] bu yamayı indirip .exe dosyasını sisteme kurdum. Dosyayı VirusTotal'de taratınca trojan olduğunu gördüm. Yama da virüs mü vardı yoksa false positive mi?
Outlast %100 Türkçe Yama v3.0 [Whistleblower DLC içerir] bu yamayı indirip .exe dosyasını sisteme kurdum. Dosyayı VirusTotal'de taratınca trojan olduğunu gördüm. Yama da virüs mü vardı yoksa false positive mi?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.617 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Ekim 2023 #2 Hocam exe yamalar genelde virüslüdür. VirüsTotal sonucunun fotoğrafını atar mısınz?
T Tiffany Leon Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.115 Çözümler 86 8 Ekim 2023 #3 Bu tarz şeylerde false positive olması tamamen saçmalık bana göre.
Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 607 Çözümler 1 8 Ekim 2023 #4 WosTidReis dedi: Hocam exe yamalar genelde virüslüdür. VirüsTotal sonucunun fotoğrafını atar mısınz? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
WosTidReis dedi: Hocam exe yamalar genelde virüslüdür. VirüsTotal sonucunun fotoğrafını atar mısınz? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.617 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Ekim 2023 #5 Forever61 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... F/p diyenler olacaktır ama bence kullanmayın güvenmedim ben.
Forever61 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... F/p diyenler olacaktır ama bence kullanmayın güvenmedim ben.
T Tiffany Leon Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.115 Çözümler 86 8 Ekim 2023 #6 Sadece Jiangmin uyarı vermiş, adı sanı duyulmayan AV. Rar dosyasından çıkartıp exe halinde taratır mısınız? Büyük ihtimalle false positive yani dosya güvenli gibi görünüyor. Zaten 5 yıl önce de taratılmış.
Sadece Jiangmin uyarı vermiş, adı sanı duyulmayan AV. Rar dosyasından çıkartıp exe halinde taratır mısınız? Büyük ihtimalle false positive yani dosya güvenli gibi görünüyor. Zaten 5 yıl önce de taratılmış.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 8 Ekim 2023 #7 Oyunçeviri ekibi 10 yıldan uzun süredir Türkçe yama yapıyor. Güvenilirdir, sonuç False-Positive.