Outlast ve Outlast 2 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

GanymedeW

Hectopat
Daha fazla  
Outlast'ı açtığımda Steam'de çalışıyor yazısı ve siyah CMD benzeri bir ekran gelip yok oluyor ve çalışıyor yazısının yerini oyna yazısı alıyor. Herhangi bir hata vermiyor ama açılmıyor da.

Outlast 2'de ise uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b) hatası alıyorum. Process Monitor denedim rapor alamıyorum Microsoft Visual yazılımlarının hepsini en baştan silip tekrardan kurdum. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Outlast 2'de ise uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b) hatası alıyorum. Process Monitor denedim rapor alamıyorum.

Rapor oluşturmaya çalışırken ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?

Outlast 1'i ise dosya konumuna gidip 32 Bit sürümü olarak çalıştırmayı deneyin.

Rapor oluşturmaya çalışırken ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz?

Outlast 1'i ise dosya konumuna gidip 32 Bit sürümü olarak çalıştırmayı deneyin.

Dosya konumunda bulunan her EXE'yi çalıştırdım ama yine de olmadı.

Rapor oluşturmaya çalışırken Outlast 1 ve 2'yi ekledim ama çalıştırmama rağmen hiçbir rapor düşmedi sol altta bulunan işlem sayıları artıyor ama raporlar ekranıma düşmüyor.

Outlast'ı açtığımda Steam'de çalışıyor yazısı ve siyah CMD benzeri bir ekran gelip yok oluyor ve çalışıyor yazısının yerini oyna yazısı alıyor. Herhangi bir hata vermiyor ama açılmıyor da.

Outlast 2'de ise uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b) hatası alıyorum. Process Monitor denedim rapor alamıyorum Microsoft Visual yazılımlarının hepsini en baştan silip tekrardan kurdum. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Windows güncellemelerini ve ekran kartı sürücülerini güncellemeyi denedin mi? Çoğu oyun sorunu bu şekilde çözülebiliyor. Güncellemeleri kontrol edip yaptıktan sonra oyunu açmayı bir daha dene. Eğer sorun devam ederse, başka çözümler de deneyebilirsiniz hocam.

Outlast 2 için aşağıdaki çözümü uygulayın. Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyasını kaldırın. Daha sonra verilen paketlerin her iksini de yükleyin.

C:\Windows\System32\msvcp110.dll

Outlast 2 çalışırsa diğerini de kontrol edin. Olmazsa Outlast 1 için ayrıyeten rapor oluşturun. Ona da bakalım.

Outlast 2 için aşağıdaki çözümü uygulayın. Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyasını kaldırın. Daha sonra verilen paketlerin her iksini de yükleyin.

C:\Windows\System32\msvcp110.dll

Outlast 2 çalışırsa diğerini de kontrol edin. Olmazsa Outlast 1 için ayrıyeten rapor oluşturun. Ona da bakalım.

Söylediğiniz DLL dosyasını kaldırdım ve attığınız 2 yazılımı yükledim. Söylediğiniz yazılımlar zaten yüklüydü o yüzden silip yeniden yükledim ve oyuna girmeyi denedim. (0xc000007b) hatası çıkmadı ama oyuna giriş yaptığım zaman açılmadı Steam sürekli oyunu kendi kendine aç kapa yapıyor Outlast1'de olduğu gibi ekrana bir şey gelmiyor ama açılmıyor da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı