Ben outlaws of the old oyunun oynamaya çalıştığımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Hata almaya başladığımdan beri birkaç kere sürücü güncellemesi yaptım. İnternette aramama rağmen aynı hatayı alan birileriyle karşılaşmadım bu yüzden burada paylaşma gereği duydum. Yardımdımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben outlaws of the old oyunun oynamaya çalıştığımda sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Hata almaya başladığımdan beri birkaç kere sürücü güncellemesi yaptım. İnternette aramama rağmen aynı hatayı alan birileriyle karşılaşmadım bu yüzden burada paylaşma gereği duydum. Yardımdımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Oyun cracklimi.
Sorun BattlEye kaynaklı gibi gözüküyor BattlEye uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyin sorun düzelir eğer oyunu Steam'den aldıysanız Steam gerek duyarsa kendisi geri yükleyecektir zaten.
Oyunu steamden aldım. Oyunu BattlEye olmadan açmanın bir yolunu bulamadım bende dosyaları sildim. o zamanda oyun açılmıyor. steam tekrar yüklediğinde yine hata veriyor.
Oyunu Steam'den aldım. Oyunu BattlEye olmadan açmanın bir yolunu bulamadım bende dosyaları sildim. O zamanda oyun açılmıyor. Steam tekrar yüklediğinde yine hata veriyor.