Gençler anakart alacağım uyguna PTT Awm'den anakart buldum fakat outlet diyor ve açıklama kısmında bu yazıyor.
-Ürünlerimiz resmi orijinal faturalı ve distribütör garantili ürünlerdir.
Bu ürün mağaza vitrinlerinde sergilenen ürünlerdir.
-Outlet ürünlerimiz, mağaza vitrinlerinde bulunmuş, ihale usulüyle adetli olarak aldığımız ürünlerdir. Bu ürünlerin ambalajı ve aksesuarları hasar görmüş, kontrol amacıyla ambalajı açılmış ya da ambalajı olmayan ancak satışı gerçekleştirilmemiş, kullanılmamış ürünleri kapsamaktadır. Ambalajlarının olmaması sebebiyle outlet ürünlere özel ambalajları ile gönderilecektir.
-Ürünlerimiz faturalı olarak adınıza ya da firmanıza çıkışı yapılmaktadır.
-Ürünler mağaza vitrin ürünleri olduğundan kenarlarında, kasasında ufak çizikler ve deformeler mevcut olabilir.
-Kargo süresi maksimum 2-3 iş günüdür. (genellikle sipariş saatine ve kargonun ofisimize geldiği saate göre değişmekle birlikte, aynı gün kargolanabilmektedir.)
-Kargo ile size teslim edilirken kargo görevlisinin yanında paketi kontrol ederek teslim almanızı önemle rica ederiz.
-Alacağınız bu ürün outlet üründür ve 24 ay garantili olup adınıza faturalı olarak anlaşmalı kargo firmamız tarafından adresinize gönderilecektir.
-Fabrikasyon ayıplı / kusurlu çıkması durumunda teslim aldığınız tarihten itibaren ilk 14 gün içinde iade ya da değişim yapabilirsiniz.
Fiyatı piyasa fiyatının çok altındaysa ve ürünün görünüşünde ve çalışmasında bir kusuru yoksa alınır. Her şey fiyatına bağlı. Ürün linkini atarsanız daha iyi olur.
Ben outlet kasa almıştım. PSU dahil bir model. Sadece camı çatlak demişlerdi, PSU bozuk çıktı. Normal çalışıyordu fakat 5 dakikaya kalmadan güç kesiyordu sürekli PC yeniden başlıyor, incelettim arızalı çıktı. Yerinde olsam almazdım. Fiyat ne kadar uygun?
Ben outlet kasa almıştım. PSU dahil bir model. Sadece camı çatlak demişlerdi, PSU bozuk çıktı. Normal çalışıyordu fakat 5 dakikaya kalmadan güç kesiyordu sürekli PC yeniden başlıyor, incelettim arızalı çıktı. Yerinde olsam almazdım. Fiyat ne kadar uygun?
Fiyatı piyasa fiyatının çok altındaysa ve ürünün görünüşünde ve çalışmasında bir kusuru yoksa alınır. Her şey fiyatına bağlı. Ürün linkini atarsanız daha iyi olur.
Outlet ürün için riskli bir fiyat, ürünün sağlam olup olmadığı da belli değil. Bu fiyata bir sürü alternatif var. Üstüne biraz paraya kıyıp bunlar alınabilir:
Outlet ürün için riskli bir fiyat, ürünün sağlam olup olmadığı da belli değil. Bu fiyata bir sürü alternatif var. Üstüne biraz paraya kıyıp bunlar alınabilir:
Hocam çok sağ ol senin attığın MSI bu MSI anakartı alacaktım önceden fiyatı diğerlerinden biraz pahalı olduğundan almamıştım peki PCI 4.0 ile digerlei fark eder mi pek?