H HasanBozkurt Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #1 Outlet ne demek. Teknobiyotik'te Dark Tornado adlı fan tükenmiş ama 3'lü şekilde satılıyor. Bende desteğe ilettim outlet olarak satılmaktadır diye bir cevap aldım. Açıklar misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2022
Outlet ne demek. Teknobiyotik'te Dark Tornado adlı fan tükenmiş ama 3'lü şekilde satılıyor. Bende desteğe ilettim outlet olarak satılmaktadır diye bir cevap aldım. Açıklar misiniz?
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #2 Outlet daha önce kullanılmış ürünler oluyor, ikinci el gibi.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.943 Çözümler 44 8 Kasım 2022 #3 Paketi olmayan, paketi yırtık/açılmış ürünler oluyor.
H HasanBozkurt Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #4 Scyhell dedi: Outlet daha önce kullanılmış ürünler oluyor, ikinci el gibi. Genişletmek için tıkla... Bu fani nasıl alacağım ben peki ilani yok.
Scyhell dedi: Outlet daha önce kullanılmış ürünler oluyor, ikinci el gibi. Genişletmek için tıkla... Bu fani nasıl alacağım ben peki ilani yok.
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #5 HasanBozkurt dedi: Bu fani nasıl alacağım ben peki ilani yok. Genişletmek için tıkla... Onlara sormak lazım. Almak istediğiniz yere.
HasanBozkurt dedi: Bu fani nasıl alacağım ben peki ilani yok. Genişletmek için tıkla... Onlara sormak lazım. Almak istediğiniz yere.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 8 Kasım 2022 #6 Fabrika çıkışı demek, defolu olabilir, eski ürün olabilir. Desteğe defo olup olmadığını sorun.
H HasanBozkurt Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #7 Scyhell dedi: Onlara sormak lazım. Almak istediğiniz yere. Genişletmek için tıkla... Sordum işte bana outlet satilmaktadjr dedi fakat link yok bir şey yok.
Scyhell dedi: Onlara sormak lazım. Almak istediğiniz yere. Genişletmek için tıkla... Sordum işte bana outlet satilmaktadjr dedi fakat link yok bir şey yok.