Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 19 Şubat 2021 #1 Outlook hesabıma sürekli bir başarısız oturum açma girişimi oluyor. Otomatik eşitleme ile "Başarısız etkinlik" uyarısı verse de yine kuşku duydum. Son düzenleme: 19 Şubat 2021
Outlook hesabıma sürekli bir başarısız oturum açma girişimi oluyor. Otomatik eşitleme ile "Başarısız etkinlik" uyarısı verse de yine kuşku duydum.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #2 Hesabınıza başka bir kişinin oturum açmaya çalıştığından mı kuşkulanıyorsunuz ? Tam olarak ne dediğinizi anlamadım. Artı 0 Eksi
Hesabınıza başka bir kişinin oturum açmaya çalıştığından mı kuşkulanıyorsunuz ? Tam olarak ne dediğinizi anlamadım.
KS KS Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 19 Şubat 2021 #3 Dr. Pc dedi: Hesabınıza başka bir kişinin oturum açmaya çalıştığından mı kuşkulanıyorsunuz ? Tam olarak ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet ayrıca neden windows uygulamasında sürekli ''Hesabını Düzelt'' uyarısı aldığımı anlamadım. Son düzenleme: 19 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Dr. Pc dedi: Hesabınıza başka bir kişinin oturum açmaya çalıştığından mı kuşkulanıyorsunuz ? Tam olarak ne dediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Evet ayrıca neden windows uygulamasında sürekli ''Hesabını Düzelt'' uyarısı aldığımı anlamadım.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #4 Eğer hesabınıza başka bir kişinin erişmeye çalıştığından şüpheleniyorsanız iki aşamalı doğrulamayı açın. Artı 0 Eksi
Eğer hesabınıza başka bir kişinin erişmeye çalıştığından şüpheleniyorsanız iki aşamalı doğrulamayı açın.
KS KS Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 19 Şubat 2021 #5 Dr. Pc dedi: Eğer hesabınıza başka bir kişinin erişmeye çalıştığından şüpheleniyorsanız iki aşamalı doğrulamayı açın. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten ama bu girişimlerin bitmesini istiyorum. Bu konuda yardım istemiştim. Artı 0 Eksi
Dr. Pc dedi: Eğer hesabınıza başka bir kişinin erişmeye çalıştığından şüpheleniyorsanız iki aşamalı doğrulamayı açın. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten ama bu girişimlerin bitmesini istiyorum. Bu konuda yardım istemiştim.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #6 Şifreni değiştir hesaba bağlı cihazların erişimini bitir (oturumu kapat). Eğer sorun devam ediyorsa Microsoft ile iletişim kurun. Artı 0 Eksi
Şifreni değiştir hesaba bağlı cihazların erişimini bitir (oturumu kapat). Eğer sorun devam ediyorsa Microsoft ile iletişim kurun.