Outlook Gmail hesaplarında her seferinde şifre istiyor

bagwell34

Kilopat
Gmail hesaplarıma her seferinde şifre girmemi istiyor. Bu sorunu aşamadım. Hotmail hesaplarında sorun yaşamıyorum. Ancak Gmail hesaplarında her seferinde şifre gir diyor. Çıldırmak üzereyim. Outlook uygulaması yerine başka bir uygulamaya bile geçeceğim neredeyse.

Dosya Ekleri

• 2023-10-22_205249.png
    2023-10-22_205249.png
    57,5 KB · Görüntüleme: 49
Belkıde hocam kendı uygulaması deıldır diye boyle olabılır pek bılmıyorum o yüzden fazla yorumda yapamam.

Gmail hesaplarıma her seferinde şifre girmemi istiyor. Bu sorunu aşamadım. Hotmail hesaplarında sorun yaşamıyorum. Ancak Gmail hesaplarında her seferinde şifre gir diyor. Çıldırmak üzereyim. Outlook uygulaması yerine başka bir uygulamaya bile geçeceğim neredeyse.
Gmail hesaplarınız için neden Gmail yerine Outlook kullanıyorsunuz?

Ben bir masaüstü uygulamasından bahsediyorum. Her zaman chrome açık beklemiyorum. Bir mail geldiğinde anında haberdar olabilmek için. Outlook gibi bir masaüstü uygulaması demek istiyorum. Bunun da tek yolu su an outlook. Outlook da gmail kullanırken sıkıntı yaratıyor. Şifre istemek gibi bir huyu var. Bazı yabancı sitelerde çözümler anlatılmış ancak eskiye göre anlatmışlar. Şu an o yöntemler uygulanmıyor.

Henüz çözüm bulabilmiş değilim.

Dosya Ekleri

• 2023-10-23_082901.png
    2023-10-23_082901.png
    66,7 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı