Outlook Hesaba Giriş Yapılmıyor

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, çocukluğumdan beri kullandığım e-posta adresime erişimimi kaybettim. iPhone, 2 gün önce mail kısmında tekrar şifremi girmemi istedi. Şifre genelde telefonda kayıtlı olduğu için hatırlayamadım. Elle girmek istediğimde ise hesabımın daha önce birden fazla kez denenmesi sebebiyle erişime engellendiğini gördüm. Hemen tekrar erişim sağlamak için "şifremi unuttum" bölümüne gelip telefon numaramın son 4 hanesini girdim. Telefonuma kod geliyor, "tamam" diyorum, telefonuma bir kez daha kod göndermek istiyor, "gönder" diyorum, bu sefer de "geçici bir sorun yaşanmaktadır" diyor. Bu hesapta iki aşamalı doğrulama (2X vardı, yani telefona 2 kez kod gönderiyordu. İşin komik ve acınası tarafı, mail adresime dair her şeye sahip olmama rağmen hesabıma giriş yapamıyorum... Outlook kanalında ise ne bir destek oluşturma seçeneği var, ne bir talep gönderme imkanı, ne de bir telefon numarası. Kaç gündür bu saçmalıkla uğraşıyorum ve inanın o kadar kalitesiz bir hizmet ki artık neredeyse vazgeçmek üzereyim. Hesabınız mı çalındı, hiç uğraşmayın çünkü sizi muhatap alacak bir Allah'ın kulu yok...

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı