Outlook hesabı silindiğinde Outlook maili ile kayıt olduğumuz sitelerdeki hesaplar da silinir mi?

anasadre

Decapat
Daha fazla  
Siteye kayıtlı olan Outlook hesabının mailini yani Outlook hesabını silersek siteye giriş yapılır mı yapılmaz mı, o sitedeki hesap da silinmiş olur mu?

Bir microsoft servisi ise Xbox gibi, Skype gibi silinir. Ama üçüncü parti bir platform ise örnek technopat silinmez. Fakat bu durumda bu sitelerden asla mail alamazsın. Bir parola unutması durumunda bile çaresiz kalırsın.

Ya mail almak istemediğim ve hesabı silmeyi bulamadığım bir site var. Arada mail atıyorlar ve ben ana hesabımın bu sitede olmasından dolayı rahatsızlık duymaya başladım. Kullanmadığım bir mail var hesabı kapatacaktım sitedeki mail adresini değiştirip Outlook hesabını da silersem belki kurtulurum diye düşünüyordum ama silinmiyormuş böyle de.

Hocam o bahsettiğin sitede mail değişme varsa kullanmadığınız mail ile değişin sizin ana mailinize gelmez böylelikle mail.

Hocam o bahsettiğin sitede mail değişme varsa kullanmadığınız mail ile değişin sizin ana mailinize gelmez böylelikle mail.

Evet değiştirme var, ben de kullanmadığım ve sileceğim bir maili yapmak istemiştim. Hesabı silemiyorum bir türlü ama sitedeki. Çok saçma.

Evet değiştirme var, ben de kullanmadığım ve sileceğim bir maili yapmak istemiştim. Hesabı silemiyorum bir türlü ama sitedeki. Çok saçma.
Bazı siteler izin vermiyor hocam burada bile yok sanırım hesap silme, en rahatı dediğim gibi yapıp o sitedeki mail adresini değiştirin.

Outlook hesabını silmeden önce Outlook hesabıyla kayıt olduğun her siteden tek tek hesabını sildirmen gerekir. Bunun için sitelerin yöneticileriyle veya destek ekibiyle iletişime geçmen gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…