Outlook hesabıma erişemiyorum

wator123

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben Outlook hesabımı 2007 gibi açtım. O zamanlar MSN vardı ve MSN hesabımı arkadaşım kurmuştu. Bu yüzden yan e-postayı bilmiyorum. Şu anda outlook hesabıma girince başka biri hesabınız giriyormuş gibi görünüyor yazıyo. Ordan kod göndermesi için eski e-postayı istiyor. Ben de bu e-postayı unuttum. E-postayı arkadaşım kurdu. Hesap bilgilerimi de bilmiyorum. Bu e posta üzerine Origin hesabım var ve bunun içinde Titanfall, Battlefield4 gibi paralı oyunlar var ve Origin hesabımın şifresini unuttum. Ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 2007 senesinde Outlook yoktu, Hotmail vardı. Bilgilerini bilmediğin bir e-posta hesabına neden Origin hesabını ekliyorsun ? Origin ile irtibata geç ve e-posta adresini değiştir.

E-posta adresini Origin ile irtibata geçmeden kolayca değiştirebilirsin. Bilgisayarında kurulu Origin uygulamasına gir ve profilime tıkla. E-posta adresinin bulunduğu bölüme edit de ve güvenlik sorusunu yanıtla. Bunu yaptıktan sonra yeni E-posta adresini gir ve save butonuna tıkla. Yeni E-posta adresine gelen maili kontrol et ve işte oldu. Oyunlarını kaybetmedin @wator123.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…