Outlook hesabıma giriş denemeleri yapılıyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
Arkadaşlar merhaba mailime sürekli böyle girilmeye çalışılıyor, bugün şifreyi bulmuşlar ama 2 aşamalı doğrulama olunca kalmışlar, bunları nasıl önleyebilirim? Haveibeenpwned ile baktığımda sızıntıda mail adresim de gitmiş. Başarılı olduktan sonra şifreyi değiştirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben çözemedim microsoft hesabıma 1 senede 250 giriş denemesi var ama sonuç 0 şifrenizi dahada güçlendirin ve daha fazla doğrulama ekleyebiliyorsanız ekleyin başka bir çözüm yoktur bence

O mail hesabını kullanıyorsanız ve yenisine geçemeyecek durumdaysanız, Microsofttan yeni bir hesap adı ekleyin. Sonra yeni eklediğiniz hesap adını birincil hesap yapın. En son giriş denemeleri yaşanan mail adresini Microsofta giriş yöntemini kapatın. Bu adımlardan sonra ilk mail hesabınıza gelen mailleri almaya devam edeceksiniz sadece o mail adresi ile Microsofta giriş yapmaya çalışınca böyle bir hesap yok diyecek. Şahsen kendim uyguladım artık giriş denemeleri yapamıyorlar ve maillerimi de alabiliyorum.

Başka bir konudan alıntıladım, işinize yarayacağını düşünüyorum.

Büyük dertten kurtardın, kal sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…