Outlook Hesabın Askıya Alınması

296822

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
19

Uzun zamandır girmiyordum bir girdiğimde böyle bir hata aldım, telefon uzun süredir kullanmıyorum -daha doğrusu kullanmayı sevmiyorum SIM takılı değil-.

Ne yapmam lazım şimdi?

Eki Görüntüle 995011

Uzun zamandır girmiyordum bir girdiğimde böyle bir hata aldım, telefon uzun süredir kullanmıyorum -daha doğrusu kullanmayı sevmiyorum SIM takılı değil-.

Ne yapmam lazım şimdi?
Hesaba biri giriş yapmış olabilir.
Eki Görüntüle 995011

Ne yapmam lazım şimdi?
En son ne zaman girmiştiniz?

Eğer hesaba biri girdiyse koşulları ihlal eden bir şey yapmış.
İleri butonuna tıklayın. Eğer telefon numarası eklediyseniz veya e-posta eklediyseniz hesabınızı kurtarabilirsiniz. Kurtardıktan sonra şifreyi değiştirin ve etkinlikleri, girişleri vb. kontrol edin.

En son ne zaman girmiştiniz?
1-2 ay önce. Anti-Virüs kullanmıyorum keyloggerden vs. girmiş olma ihtimali var.
Eklemedim numara "Şifremi Unuttum" dediğimde hata veriyor.

Telefon numarası istemesi sıkıntı hocam, kullanmıyorum telefon .
O zaman hesabınızı kurtaramazsınız maalesef. Ama yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz : Outlook.com sonuçları - Microsoft Community veya Microsoft Community sitesinden.
O zaman hesabınızı kurtaramazsınız maalesef. Ama yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz : Outlook.com sonuçları - Microsoft Community veya Microsoft Community sitesinden.
Hesabınızı kurtarabildiniz mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…