Berk Özmet Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 123 27 Şubat 2025 #1 Outlook'u ingilizceden Türkçeye çeviriyorum düzeliyor fakat kapatıp açınca yine İngilizce oluyor. İş yeri maili olduğu içinde Türkçe olması şart benim için ne yapacağım şaşırdım.
Outlook'u ingilizceden Türkçeye çeviriyorum düzeliyor fakat kapatıp açınca yine İngilizce oluyor. İş yeri maili olduğu içinde Türkçe olması şart benim için ne yapacağım şaşırdım.
ÖzkanMus Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 27 Şubat 2025 #2 Merhaba Outlook ( yeni ) olandan sanırım o bende de birkaç kez yapmıştı sonra ayarlarında bölge gibi bir şey daha vardı onu yapınca düzeliyor. Son düzenleme: 27 Şubat 2025
Merhaba Outlook ( yeni ) olandan sanırım o bende de birkaç kez yapmıştı sonra ayarlarında bölge gibi bir şey daha vardı onu yapınca düzeliyor.
Berk Özmet Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 123 27 Şubat 2025 #3 ÖzkanMus dedi: Merhaba Outlook ( yeni ) olandan sanırım o bende de birkaç yapmıştı sonra ayarlarında bölge gibi bir şey daha vardı onu yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Bölge kısmında zaten İstanbul yazıyor ne yapacağım tam olarak anlamadım.
ÖzkanMus dedi: Merhaba Outlook ( yeni ) olandan sanırım o bende de birkaç yapmıştı sonra ayarlarında bölge gibi bir şey daha vardı onu yapınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Bölge kısmında zaten İstanbul yazıyor ne yapacağım tam olarak anlamadım.
ÖzkanMus Femtopat Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 27 Şubat 2025 #4 Eskiden giriş yapabilirsin. Outlook (classic) şeklinde başlat da çıkıyor.