3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #1 Outlook hesabımdan mail gönderebiliyorum. Ancak mail alamıyorum. Ne yapmam lazım? Kendi Gmail hesabımdan mail göndermeye çalışınca bu uyarı çıkıyor.
Outlook hesabımdan mail gönderebiliyorum. Ancak mail alamıyorum. Ne yapmam lazım? Kendi Gmail hesabımdan mail göndermeye çalışınca bu uyarı çıkıyor.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.359 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #2 372608 dedi: Outlook hesabımdan mail gönderebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi kendinize mail göndermeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
372608 dedi: Outlook hesabımdan mail gönderebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi kendinize mail göndermeyi dener misiniz?
KS KS 3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #3 SypeR dedi: Kendi kendinize mail göndermeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten fotoğrafta çıkan uyarı kendime mail gönderince çıkıyor. Artı 0 Eksi
SypeR dedi: Kendi kendinize mail göndermeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Zaten fotoğrafta çıkan uyarı kendime mail gönderince çıkıyor.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.359 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #4 372608 dedi: Zaten fotoğrafta çıkan uyarı kendime mail gönderince çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Gmail üzerinden kendinize e-posta göndermeyin. Outlook'tan Outlook hesabınıza e-posta gönderin. Yani, gönderen: xxx@outlook.com.tr Alıcı: xxx@outlook.com.tr olsun. Artı 0 Eksi
372608 dedi: Zaten fotoğrafta çıkan uyarı kendime mail gönderince çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Gmail üzerinden kendinize e-posta göndermeyin. Outlook'tan Outlook hesabınıza e-posta gönderin. Yani, gönderen: xxx@outlook.com.tr Alıcı: xxx@outlook.com.tr olsun.
KS KS 3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #5 SypeR dedi: Gmail üzerinden kendinize e-posta göndermeyin. Outlook'tan Outlook hesabınıza e-posta gönderin. Yani, gönderen: xxx@outlook.com.tr Alıcı: xxx@outlook.com.tr Olsun. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. SypeR dedi: Gmail üzerinden kendinize e-posta göndermeyin. Outlook'tan Outlook hesabınıza e-posta gönderin. Yani, gönderen: xxx@outlook.com.tr Alıcı: xxx@outlook.com.tr Olsun. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
SypeR dedi: Gmail üzerinden kendinize e-posta göndermeyin. Outlook'tan Outlook hesabınıza e-posta gönderin. Yani, gönderen: xxx@outlook.com.tr Alıcı: xxx@outlook.com.tr Olsun. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. SypeR dedi: Gmail üzerinden kendinize e-posta göndermeyin. Outlook'tan Outlook hesabınıza e-posta gönderin. Yani, gönderen: xxx@outlook.com.tr Alıcı: xxx@outlook.com.tr Olsun. Genişletmek için tıkla... Olmadı.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.359 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2021 #6 372608 dedi: Tamam deniyorum. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft ile iletişime geçin. Hesabınız yasaklama almış olabilir veya ücretsiz 15GB'lık depolama alanınız (gelen posta kutunuz) dolmuş olabilir. Artı 0 Eksi
372608 dedi: Tamam deniyorum. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Microsoft ile iletişime geçin. Hesabınız yasaklama almış olabilir veya ücretsiz 15GB'lık depolama alanınız (gelen posta kutunuz) dolmuş olabilir.
KS KS 3 372608 Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 26 Ağustos 2021 #7 SypeR dedi: Microsoft ile iletişime geçin. Hesabınız yasaklama almış olabilir veya ücretsiz 15GB'lık depolama alanınız (gelen posta kutunuz) dolmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
SypeR dedi: Microsoft ile iletişime geçin. Hesabınız yasaklama almış olabilir veya ücretsiz 15GB'lık depolama alanınız (gelen posta kutunuz) dolmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.