İLTERİSHAN Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum. Şu kahrolası uygulamada bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2024
HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 29 Nisan 2024 #2 Hocam bu hata sunucu ile alakalı, bu yüzden elimizden bir şey gelmeyebilir. Artı 0 Eksi
KS KS İLTERİSHAN Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 HeilLife dedi: Hocam bu hata sunucu ile alakalı, bu yüzden elimizden bir şey gelmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Sunucuyla alakalı olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam bana da bilgi olur. Artı 0 Eksi
HeilLife dedi: Hocam bu hata sunucu ile alakalı, bu yüzden elimizden bir şey gelmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Sunucuyla alakalı olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam bana da bilgi olur.
HeilLife Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 387 29 Nisan 2024 #4 İLTERİSHAN dedi: Sunucuyla alakalı olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam bana da bilgi olur. Genişletmek için tıkla... Server error yazıyor, ordan anlayabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
İLTERİSHAN dedi: Sunucuyla alakalı olup olmadığını nasıl anlıyoruz hocam bana da bilgi olur. Genişletmek için tıkla... Server error yazıyor, ordan anlayabilirsiniz hocam.
KS KS İLTERİSHAN Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #5 HeilLife dedi: Server error yazıyor, oradan anlayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Evet ben onu görmemiştim çok mantıklı. Artı 0 Eksi
HeilLife dedi: Server error yazıyor, oradan anlayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Evet ben onu görmemiştim çok mantıklı.