Outlook silinen hesabı oluşturmaya çalışırken mevcut diyor

Epic Games'de bir e-mail hesabı kayıtlıydı ve bu e-mailimi bir arkadaşım biliyordu. Oyun için kullanırdım ancak tekrar başka bir hesap açmaya karar verdim. Ancak Epic Games'de kayıtlı olan e-mailimi değiştirmeden sildim ve değiştirmek istediğimde o e-maile onay kodu yolluyor. Tekrar oluşturmaya çalışıyorum aynı isimle bu sefer de öyle bir posta var diyor. Ne yapmam gerekli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'de bir e-mail hesabı kayıtlıydı ve bu e-mailimi bir arkadaşım biliyordu. Oyun için kullanırdım ancak tekrar başka bir hesap açmaya karar verdim. Ancak Epic Games'de kayıtlı olan e-mailimi değiştirmeden sildim ve değiştirmek istediğimde o e-maile onay kodu yolluyor. Tekrar oluşturmaya çalışıyorum aynı isimle bu sefer de öyle bir posta var diyor. Ne yapmam gerekli?

Belli bir süre sonra silinir kanka 1 2 güne belki 1 haftaya anında silmezler.

Microsoft hesabınızı kapatırsanız fikrinizi değiştirmek ve hesabınızı yeniden açmak için 60 günlük bir yetkisiz kullanım süreniz vardır. 60 günün sonunda Microsoft hesabınız kalıcı olarak silinir.

Bildiğim kadarıyla silinmiş olsa bile en azından bir süre(belki daima) aynı isimde hesap açamazsınız.

Bildiğim kadarıyla silinmiş olsa bile en azından bir süre(belki daima) aynı isimde hesap açamazsınız.
Evet bu isimle hesap var diyor. Şimdi Epic Games de sonsuza kadar o e-posta mı kalacak?
Belli bir süre sonra silinir kanka 1 2 güne belki 1 haftaya anında silmezler.
Bu olay yaşanalı 1 sene olmuştur.

Evet bu isimle hesap var diyor. Şimdi Epic Games de sonsuza kadar o e-posta mı kalacak?

Bu olay yaşanalı 1 sene olmuştur.
Hocam Epic Games ile iletişime geçin isterseniz. Tüm hesap bilgilerini doğrulamanız durumunda yardımcı olabilirler belki. Şu an ne yazık ki diğer türlü bir işlem yapamazsınız.

Hocam Epic Games ile iletişime geçin isterseniz. Tüm hesap bilgilerini doğrulamanız durumunda yardımcı olabilirler belki. Şu an ne yazık ki diğer türlü bir işlem yapamazsınız.
Saolasın kardeşim. Denerim elbet. Umarım yardımcı olabilirler de değiştirebilirim e-postamı. Full bedava oyun topluyorum ileride sistem olursa oynarım diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı