Outlook telefonda açılmıyor

marilynbytes

Attopat
Daha fazla  
Telefonumda Outlook uygulamasi yuklu. Normalde oturum hep acik. Bugün uygulamaya girdigimde oturum acmami istedi. Tekrar oturum açtım. Daha sonra yine oturum acmami istedi. Bir yandan da gorunuyordu normal Outlook iceriklerim. Daha sonra tekrar oturum acmak icin girdim. Kimliginiz dogrulaniyor diye siyah bir ekran cikti. Ben de kapattım uygulamayi. Tekrar girdigimde siyah ekran veriyor sadece. Telefonu yeniden baslatip tekrar deneyince duzeliyor birkac kez girip çıkınca yine aynisi. Sistemsel bir durum mu? @Sakuya Izayoi

Uygulama bozuk diye düşünüyorum. Telefonla alakası yok. Bende direkt açılmıyordu uygulama.

Benim telefonun hard reset sonrasi kronik sikintilar tetiklenmis olabilir mi acaba? Ben surekli virüse bagliyorum ama... Size guveniyorum bilgilerinize. Dosyanin boyutu bahsettiginiz genel virusle benzer miydi? 5.56 MB seklinde atmistim ekran goruntusunu.

Benim telefonun hard reset sonrasi kronik sikintilar tetiklenmis olabilir mi acaba? Ben surekli virüse bagliyorum ama... Size guveniyorum bilgilerinize. Dosyanin boyutu bahsettiginiz genel virusle benzer miydi? 5.56 MB seklinde atmistim ekran goruntusunu.
@Sakuya Izayoi

Son düzenleme:
Virüsle alakası yok ondan emin olabilirsiniz. Play Store üzerinden Android web view uygulamasını güncelleyip tekrar deneyin.

Hard reset sonrasi telefonumda sorunlar oldu. Cihaz zaten kronik sikintiliymis ama hard reset oncesi (veya dosya inmesi oncesi) bu kadar sık değildi. Bazı sorunlar ilk defa cikti. Bir kafenin internetine baglanirken telefon kendini yeniden baslatti (tam olarak yeniden baslatma da degil, normalde oyle olunca SIM kilidi ister bunda istemiyordu) ve acildiginda hattim tamamen kesilmis, sebeke yok gozukuyordu. 3 kez tekrar kafenin internetine baglanmayi denedim aynisi yasandi. Daha sonra tekrar denedim baglandi. Hard resetten kaynakli sikintilar olabilir mi?

Hard reset sonrasi telefonumda sorunlar oldu. Cihaz zaten kronik sikintiliymis ama hard reset oncesi (veya dosya inmesi oncesi) bu kadar sık değildi. Bazı sorunlar ilk defa cikti. Bir kafenin internetine baglanirken telefon kendini yeniden baslatti (tam olarak yeniden baslatma da degil, normalde oyle olunca SIM kilidi ister bunda istemiyordu) ve acildiginda hattim tamamen kesilmis, sebeke yok gozukuyordu. 3 kez tekrar kafenin internetine baglanmayi denedim aynisi yasandi. Daha sonra tekrar denedim baglandi. Hard resetten kaynakli sikintilar olabilir mi?
@Sakuya Izayoi

Son düzenleme:
Bence değil, bu dediğiniz donanımsal ya da yazılımsal bir sorun. Okulun internetine bağlanınca benim telefonda böyle yapıyor. Bu arada toplu internet paylaşımı yapılan kafe, restoran, otel gibi yerlerde paylaşılan internet pek güvenli değildir. Eğer acil bir durum yok ise kullanmanızı tavsiye etmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı