Çözüldü Outlook'ta önerilen adresler nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
35
Merhabalar. Aylardır var olan ve artık görmekten tak ettiğim bir sorunla karşı karşıyayım.

Birine en son 8 ay, diğerine ise 11 ay önce yazdığım iki e-posta adresi Microsoft hesabıma resmen sülük gibi yapışmış durumda. Kalıntı bir e-posta dizisi yok, Skype'ımda bulunmuyorlar, Kişiler'imde bulunmuyorlar, profil olarak ekli değiller ancak Microsoft, bu e-posta adreslerini öneri olarak karşıma çıkarmaya devam ediyor.

Bunlar, çok daha uzun ve sık görüştüğüm başka e-posta adresleri olmasına rağmen, aylar önce aramızda 2-3 e-posta dönen adresler. Üstelik Microsoft uygulamaları birbirine bağlı olduğu için sadece E-Posta uygulamasında değil, önerebileceği her yerde öneriyor: Paylaşım, Kişiler, Takvim... Aklınıza neresi gelirse. Silmek de silemiyorum, önerileri silebileceğim hiç bir yer bulamadım.

Uygulamalardan önbelleği silmem işe yaramadı. Hesabımı bağladığım anda geri geldiler tekrardan. Ayrıca live.com üzerinde de görünüyorlar, yani hesabıma bağlı durumdalar, herhangi bir önbellek işlemi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Örnek (kırmızı ile sansürlediklerim bahsettiğim e-postalar):
1644673974066.png

1644674033678.png

1644674075305.png

Yeni mail oluşturur gibi bi mail açıp, ardından göndereceğin kişi kısmında bu isimlerden birini yazıp üzerine gel, ardından "Delete" tuşuna bas bakalım gidecek mi? Yani sen göndereceğin kısma isim yazarken yine altta çıkacaklar ya highlightla onu ve delete dene.
Microsoft forumunda dediğinizin aynısını görmüştüm, işe yaramamıştı.

O yalnızca uygulama için geçerli. Otomatik Tamamlama Listesini Boşalt seçeneğini de denemiştim, bir değişiklik olmadı.

Merhaba, sorunu çözebildiniz mi acaba? Aynı sorun bende de var: Takvim, Posta, Microsoft To Do, Office uygulamaları her yer de hesap açık görünüyor ve silinmiyor. Oturumu kapattım kaldırdım, kimlik denetleyicilerden kayıtları kaldırdım ama fayda yok, posta falan otomatik şifresiz açıyor. Can sıkmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı