Bir süredir ender 3V2 kullanıyorum. Daha yeni baskı yaptım problem yoktu. Sonra filament tablaya ilk katmanlarda yapışmaya sonra da atmaya bailadı. Yatak ayardındandır diye outo Home yaptım. Yazıcı takılı kaldı ve kapatıp birkeç kez daha denedim. Baskı başlatıyorum mesela ısınıyor ama kilitleniyor. Sadece hiçbir şey yapmıyor. Neden acaba böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirim?
Makinenin anakart fanını kontrol et, çalışmıyorsa yenilersin. Çalışıyorsa firmware'i tekrar kurmayı dene, o şekilde de düzelmiyorsa donanımsal problem olması olası.
Makinenin anakart fanını kontrol et, çalışmıyorsa yenilersin. Çalışıyorsa Firmware'i tekrar kurmayı dene, o şekilde de düzelmiyorsa donanımsal problem olması olası.
Hottend tıkanmasından bahsetmek istemiştim ancak sorun o değil anakart fanı çalışıyor ancak bahsettiğim gibi bir hata alıyorum ayrıca move seçeneğine gelince xyz ayarı yapılacak diyor ve takılı kalıyor açıkçası böyle olmasına pek anlam veremedim çünkü daha dün baskı almıştım yazıcıyı dinlenmeye bıraktım ve sonuç bu.