E ElvanRSZ Centipat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 1 7 Kasım 2019 #1 Hatayı kapatamıyorum, hatayı her kapattığımda hemen yeniden açılıyor hatanın çözümünü veya uyarısını kapatmayı bilen varsa yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2019
Hatayı kapatamıyorum, hatayı her kapattığımda hemen yeniden açılıyor hatanın çözümünü veya uyarısını kapatmayı bilen varsa yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
V Vinsmokesan Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 Konuyu hortlatıyorum ama çözüm yok mu ben de aynı hatayı alıyorum? Sanırım sorun Kaspersky antivirüs programından kaynaklı başka bir yerde birisi de bunu demiş kaldırdım bakalım ne olacak Son düzenleme: 26 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Konuyu hortlatıyorum ama çözüm yok mu ben de aynı hatayı alıyorum? Sanırım sorun Kaspersky antivirüs programından kaynaklı başka bir yerde birisi de bunu demiş kaldırdım bakalım ne olacak
ozgurorak Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RX 6500 XT 4GB | i5 10400F | 2x16 32 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Indie Mobile Game Developer on Unity 15 Aralık 2024 #3 yunemris dedi: Konuyu hortlatıyorum ama çözüm yok mu ben de aynı hatayı alıyorum? Sanırım sorun Kaspersky antivirüs programından kaynaklı başka bir yerde birisi de bunu demiş kaldırdım bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla... konuyu hortlattım ama kaldırınca düzeldi mi? Artı 0 Eksi
yunemris dedi: Konuyu hortlatıyorum ama çözüm yok mu ben de aynı hatayı alıyorum? Sanırım sorun Kaspersky antivirüs programından kaynaklı başka bir yerde birisi de bunu demiş kaldırdım bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla... konuyu hortlattım ama kaldırınca düzeldi mi?