"Over temperature error" sorunu

İzledim. Termal macun kesinlikle sürülmeli o halde değil mi? Sizce aşırı ısınma ondan mı kaynaklanıyor

Evet kesinlikle uygulanması gerekiyor. Termal macunun görevi işlemcinin oluşturduğu ısıyı soğutma bloğuna iletmektir. Eğer soğutma bloğu ile işlemci arasına termal macun sürmezseniz işlemcideki oluşan ısı soğutma ünitesine iletilemeyecek ve fanlar görevini yerine getiremeyecektir.

Tamamdır, peki fan error neyden kaynaklanabiliyor olabilir? Fanın değiştirilmesi mi gerekir?

Tamamdır, peki fan error neyden kaynaklanabiliyor olabilir? Fanın değiştirilmesi mi gerekir?

Elektronik bir arıza yoksa yaşadığınız sorun termal macun olmamasından kaynaklanmakta. Termal macunu yenileyip fanın bağlantılarını doğru şekilde yaptıktan sonra fan çalışmaz ya da hata devam ederse tekrar bildirin.

Tamamdır, bildireceğim.
Teşekkür ediyorum ilgi ve alâkanız için.

*Herkese teşekkürler.
Sorun çözülünce yazacağım demiş idim...çözüldü. Fan komple değiştirildi. Bilgisayar şu an iyi. Çalışırken boğazlanıyormuş gibi ses de çıkarmıyor artık.
Saygılar herkese.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…