M mertkhuseyin Hectopat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Öncelikle forum işlerinde yeniyim. Herhangi bir hata yaptıysam özür dilerim. Sorumu başlıkta belirttim. Overclock sizce nasıl yapılmalı ? Elle mi yoksa programla otomatik bir şekilde mi ? İyi forumlar
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle forum işlerinde yeniyim. Herhangi bir hata yaptıysam özür dilerim. Sorumu başlıkta belirttim. Overclock sizce nasıl yapılmalı ? Elle mi yoksa programla otomatik bir şekilde mi ? İyi forumlar
Bob Dolphin Kilopat Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 851 Makaleler 2 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #2 Bence gerektiği kadar bilgiye sahip olduğunu düşünüyorsanız yapın. Fakat anlamam bu işlerden diyorsanız otomatik yapın.
Bence gerektiği kadar bilgiye sahip olduğunu düşünüyorsanız yapın. Fakat anlamam bu işlerden diyorsanız otomatik yapın.
DemirS Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #3 Elinizdeki kart nedir ? Ben kendi kartıma otomatik yapınca %1-2 gibi bir performans artışı gördüm ama sonrasında kendim biraz daha oynayarak %10'a kadar çıkardım.
Elinizdeki kart nedir ? Ben kendi kartıma otomatik yapınca %1-2 gibi bir performans artışı gördüm ama sonrasında kendim biraz daha oynayarak %10'a kadar çıkardım.